4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Grips

Grips er utrolig vigtige i forhold til dine slag. Og faktisk er det mere vigtigt, end de fleste tror. Ordentlige grips til din putter, jern, og køller kan være en game changer for dit spil.

Lazy loading test image

Hvad gør grips så vigtige?

Når du skal gennemføre et slag, er det meget vigtigt, at du holder grebet med jernet, putteren eller køllen under hele slaget. Hvis dit grip er slidt helt ned, kan du meget nemt have svært ved at holde ordentlig fast. Det kan resultere i, at dine slag ikke bliver optimale eller ikke har den kontrol, som du gerne vil have. Derfor er det vigtigt at få skiftet sine grips engang imellem, så dine jern kan blive så gode som nye igen.

Forskellige typer grips

Når du skal have nye grips, er det vigtigt at tjekke, hvilke der passer til ens jern, putter eller køller. Der findes forskellige grips alt efter, om det for eksempel er til jern eller putters. Grips til putters er lidt større og kan ofte ikke komme på jern. Der findes også forskellige størrelser som midsize osv.

Lazy loading test image

Udseendet på grips

Det smarte ved at anskaffe sig nye grips til sin putter, køller, eller jern er også, at man nemmere kan style sit udstyr mere personligt end de normale basic grips, der er på jernene, når de kommer ud fra fabrikken. Et sted hvor din styling virkelig kan komme til syne, er på din putter. Her kan du få grips med fede motiver, som for eksempel dødningehoveder.

Lazy loading test image

Vores mærker

Der er mange mærker og brands, der producere grips til golf. Vi har et bredt udvalg af forskellige grips, så du nemt kan finde det grip, der er det perfekte til lige præcis dig. Vi kan blandt andet tilbyde grips fra mærker som SuperStroke, Lamkin, og Odyssey.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket