4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Skihandsker til børn

Skihandsker er et must have, når man skal på skiferie. Uden skihandsker kan det meget hurtigt blive en lang tur. Derfor har vi selvfølgelig også en masse lækre skihandsker til børn på lager.

Lazy loading test image

Find den helt rigtige børne skihandske

Selvom alle børne skihandsker har det samme formål, nemlig at beskytte og holde fingrene varme, kan der godt være forskel på de forskellige designs. Derfor gælder det om at finde ud af hvad man søger og til hvilket formål man vil bruge børne skihandsken. Skihandsker til børn findes i mange forskellige designs. Det gælder både udseende og farve, men også form og hvor mange fingre der er i skihandsken. Der er nemlig både luffer, men også børne skihandsken med 5 og 3 finger.

Er der forskellige typer skihandsker til børn?

Som nævnt tidligere findes der forskellige designs og typer af skihandsker til børn. Det gør der for at man kan ramme en masse behov og nødvendigheder ved så mange skiløbere som muligt. Den mest populære er dog 5 finger handsken. Det er den mest bevægelige skihandske til børn. Det gør at du meget nemmere kan bruge dine fingre uden at tage børne skihandsken af. Der findes også luffen. Luffen er uden fingre, hvilket gør at bevægeligheden er minimal. Det er næsten umuligt at bruge fingrene uden at tage handsken af. Modsat er luffer til børn varmere da alle fingre er i samme rum og varmer hinanden. Til slut er der mellemtingen hvilket er en 3 finger børne skihandske. Her får du en varmere børne skihandske end en 5 finger, men uden at miste alt bevægeligheden.

Lazy loading test image

Levetid og pleje af skihandsker til børn

Det skal ikke være nogen hemmelighed at det altid er rarest når ting holder i længere tid. Det gælder selvfølgelig også skihandsker til børn. Man kan gøre flere ting for at forlænge levetiden af et par skihandsker til børn. Det vigtigste er dog at pleje dem hen af vejen. På den måde forbliver børne skihandskerne i top hele tiden. Noget man for eksempel kan gøre er at bruge læderfedt på børne skihandsker med læder. Det gør at de ikke tørrer ud og på måde kan de holde længere tid. Det er også vigtigt at vasker børne skihandskerne rigtigt. Det står typisk på skihandskerne hvordan man gør.

Lazy loading test image

Børne skihandsker er et must have

Skihandsker til børn er et must have på en skiferie. Uden et par børne skihandsker bliver ski oplevelsen for barnet ikke specielt sjovt. Der er flere grunde til at skihandsker til børn er utrolig vigtige. For det første beskytter skihandsker til børn hænderne. Hvis man falder uden at have børne skihandsker på kan man hurtigt få nogle grimme sår på hænderne. Derudover varmer de også hænderne i kulden. Mange børn kan nemt komme i lidt dårligt humør hvis de fryser og det er specielt hvis de fryser fingrene. Derfor er et par ordentlige skihandsker til børn super vigtigt at have, hvis det skal være den bedst mulige oplevelse for barnet.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket