4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Skibukser til børn

Når man skal på skiferie er det nødvendigt med et par gode skibukser og det gælder også børnene. Derfor kan du finde en masse gode og lækre skibukser til børn på denne side.

Lazy loading test image

De perfekte skibukser til børn

Ligesom alle andre på ski skal børn også have skibukser på når de står på ski eller snowboard. Man kan ikke som sådan sige hvad der er de perfekte skibukser til børn, da det er meget individuelt hvad behovene og kravene til et par børne skibukser er. Dog er det smart at være opmærksom på udseendet på skibukserne, vandtætheden, vandtætheden, og om det skal være skal bukser eller med for. Derfor skal man vide hvad man søger inden man køber et par skibukser til børn. Vi har et stort udvalg, så vi kan tilbyde så mange muligheder som muligt. På den måde kan vi ramme flest behov og krav til forskellige børne skibukser.

Skal skibukser til børn være vandafvisende?

Det allervigtigste ved skibukser til børn, men også til voksne er, at holde en tør. Skibukser skal holde en tør hele dagen selvom man falder ned i noget vådt sne en gang imellem. På baggrund af det er det vigtigt at kigge efter hvor vandafvisende skibukserne er. Du skal derfor gøre op med dig selv hvor vandafvisende du vil have at børne skibukserne skal være. Måden man ser det på er med vandsøjletryk. Jo større vandsøjletryk der er, jo mere vandafvisende er børne skibukserne også. Grunden til at det er vigtigt at forblive tør er, at det kan blive meget koldt hvis man bliver våd under sit skitøj. Specielt mindre børn skal holdes tør da hele oplevelsen med ski skal være så positiv som muligt.

Lazy loading test image

Åndbarhed i børne skibukser

Selve begrebet åndbarhed betyder hvor meget mængde damp fra kroppen børne skibukserne kan transportere væk. Det vil sige at når der er høj åndbarhed i et par skibukser til børn, vil det ikke føles så indelukket og svedigt i bukserne. Derfor er åndbarhed også vigtigt at tænke på ved børne skibukser. Hvis man ikke kan komme hurtigt nok af med sveden og man bliver våd, bliver det meget hurtigt koldt.

Lazy loading test image

Skibukser til børn med og uden for

Man kan både få skibukser med og uden for i. De børne skibukser uden for bliver kaldt for skalbukser. De er typisk mere vandafvisende og ofte vandtætte, samt at de har en meget høj åndbarhed. Dog har de intet varme i sig, så det skal man få fra skiundertøj og andre lag. Fordelen ved dette er at du selv kan bygge lag og styre varmen. Det kommer dog også an på hvor man tager på ski ferie henne. Er man altid i Norge hvor det er meget koldt vil et par varme børne skibukser med for være optimale, da de giver varme.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket