4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Flyverdragt til børn

Når det er ved at være vådt og koldt i Danmark og andre steder, kan det nogle gange være svært at finde noget godt udetøj til sit barn. Flyverdragten er dog perfekt til at holde barnet tør og varm. Vi har en masse flyverdragter til børn her på siden.

Lazy loading test image

Hvad er ideen med en børneflyverdragt?

Det er ikke en overdrivelse hvis man siger at flyverdragten i sin enkelthed er et af de smarteste beklædningsgenstande i vinteråret, samt for og efteråret til børn. Med en flyverdragt kan barnet holde sig varm og tør på samme tid, mens man kan lege udenfor i næsten alt slags vejr. Samtidig med at holde barnet varmt og tørt er flyverdragten også super bevægelig. Det gør at barnet kan lide at være i en flyverdragt og kan lege og hoppe rundt i timevis.

Forskellige designs af flyverdragter

Der findes mange forskellige designs for børne flyverdragter. En ting, som man for eksempel kan tænke over er hvilken slags lynlås man gerne vil have på flyverdragten. Der findes nemlig flyverdragter til børn med én lynlås, men også med dobbelt lynlås. Dobbelt lynlås er rigtig god til de mindre børn, da åbningen på børne flyverdragten bliver større. På den måde kan barnet nemmere komme i flyverdragten. Nogle designs af flyverdragter til børn har også elastikker i buksebenene og i siderne. Med dem kan du så 100% rette flyverdragten perfekt til.

Lazy loading test image

Udvalget af flyverdragter er meget alsidigt

Vi har har ved Funsport.dk meget fokus på at have et meget stort og alsidigt udvalg af flyverdragter til børn. Vi fokusere meget på at vores flyverdragter har høj funktionalitet, men også høj kvalitet. Det er nemlig vigtigt at flyverdragterne kan holde til en masse. Derudover er der også i mange farver, både neutrale, men også lidt mere skarpe farver. Vi kan forsikrer om at der er børne flyverdragter til enhver smag.

Lazy loading test image

Praktisk beklædning til børn

Man kan ikke komme udenom at flyverdragter til børn er et meget praktisk stykke tøj. Hvis man skal sammenligne det med noget tøj er det jo vinterbukser og vinterjakke. Ulempen ved vinterjakker og vinterbukser kan være at vand og mudder kan komme igennem mellem bukserne og jakken. Med en børne flyverdragt er det næsten umuligt at blive beskidt og våd under flyverdragten. Derfor er flyverdragten noget af det mest praktiske udetøj til børn.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket