4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Juniorsæt

Skal den yngste i familien til at spille golf? Så anbefaler vi, at man starter med et juniorsæt. Juniorsæt er billige og nemme at komme i gang med at bruge. Her er alt, hvad den unge golfspiller skal bruge, og samtidig er det en fordel at have sit eget, så man kan vænne sig til udstyret.

Lazy loading test image

Juniorsæt

Et juniorsæt er, som navnet antyder, beregnet til de yngre golfspillere. Junior Sættet ligner et helt almindeligt golfsæt, men skafterne er kortere. Desuden er et juniorsæt mere tilgivende og bedre beregnet til de yngre spillere. Til et juniorsæt følger der bag, jern, putter og køller med. Der er derfor alt, hvad man skal bruge i et juniorsæt for at komme i gang med at spille golf.

Indhold i et juniosæt

Juniorsæt har alt, hvad man skal bruge for at komme ud og spille. Et juniorsæt er derfor også helt perfekt til de yngre, som gerne vil prøve kræfter af med at spille golf. Det er nemlig en billig måde at komme i gang på, da man får alle de nødvendig køller, jern og sågar også en golfbag til at bære det hele i. På den måde kan de små nemt, hurtigt og billigt komme i gang med at spille golf.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Behøver man andet end et juniorsæt som ny?

Et juniorsæt har, som nævnt tidligere, alt det man skal bruge for at komme i gang. Dog kan der være forskel på, om der følger bolde og tees med i et juniorsæt. Er det ikke inkluderet, skal man som minimum have fat i nogle golf bolde og tees for at kunne spille. Derudover anbefaler vi, at man køber en golfhandske og senere nogle golfsko, hvis man begynder at spille mere.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket