4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Børneski

Når du skal til at have dine børn med på ski, skal de også have nogle lækre ski at stå på. Vi har en masse muligheder her på siden. Der er en masse børneski i flere farver og modeller.

Lazy loading test image

Skal man have ski til børn?

Hvis man har planer om at ens barn skal stå på ski vil det være smart med et par børneski. Det næste problem er dog om det skal være leje børneski eller nogen man selv ejer. Det er der mange som er uenige i. Det er helt klart nemmest hvis man lejer ski til en helt små børn der vokser meget. Når børn så bliver 5-6 år kan man begynde at tænke på at skaffe et par børneski til barnet. Fordelen ved at have sine egne børneski er at man kender dem. Det er også sjovere for barnet at stå på noget specielt der er dets eget.

Udseendet på børneski kan være vigtigt

Når man skal finde børneski til børn kan udseendet være utrolig vigtigt. Det er ikke fordi at det gør selve skien bedre, men det kan have en rolle angående hvor spændende barnet synes det er at stå på ski. Hvis der foregår en masse på skien, som interesserer barnet, kan muligheden være for at det er sjovere at stå på ski. Det er også grunden til at du blandt andet kan finde ski med tema fra filmen Frost på. Det kan hjælpe til at Frost fans hellere vil stå på ski og hygger sig med det.

Lazy loading test image

Størrelse på børneski

Når man snakker om størrelse på børneski gælder samme regler som ved ski til voksne. Ski til børn skal gerne gå til næsen, men det gør heller ikke noget hvis den er lidt kortere eller lidt længere. Hvis den er lidt kortere er den lidt nemmere at styre. Hvis den er lidt længere kan børneskien nemmere køre i tung sne. Men det helt optimale er hvis den går til næsen.

Lazy loading test image

Typer af børneski

Der findes flere forskellige typer af børneski. Det fungere lidt ligesom ski til voksne at der er nogle ski, som er lavet til piste, mens andre ski kan være lavet til parken. Det er præcis det samme, som kan være forskellen på børneski. Vi har blandt andet både børneski som er beregnet til bare at køre på pisten, men vi har også twintip børneski, så man kan begynde at slå sig løs i parken i en tidlig alder.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket