4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Børne midlayer

Midlayers til børn er meget svære at komme udenom hvis ens barn godt kan lide at være udenfor hele året rundt. Med en midlayer kan barnet nemmere holde sig varm, og dermed have mindre risiko for at blive syg. Du kan finde en masse fede midlayers her på siden til børn.

Lazy loading test image

Midlayers er perfekte til børn om vinteren

Når man er meget ude i naturen, som man er som barn, er det vigtigt at have noget dejlig varmt tøj på. Derfor er en midlayer til børn også perfekt til dette formål. Det gælder dog ikke kun i Danmark, men også på en skiferie. På en skiferie er det specielt vigtigt at børn har varmt tøj på, da det ellers kan blive en meget træls dag. Midlayers til børn findes i flere forskellige materialer og tykkelser. På den måde kan man finde den der passer perfekt til behovet. For eksempel hvis barnet har en mindre tyk jakke, vil en tykkere midlayer være smart.

Væld den rigtige midlayer til børn

Det er vigtigt at vælge den rette midlayer til børn. Det kan have stor betydning for hvordan midlayeren kommer til at performe. De mest populære materialer, som midlayers til børn bliver lavet i er uld, polyester, eller dun. Disse materialer giver den bedste varme, mens samtidig at have en lækker komfort. Midlayers til børn i uld giver et lækkert isolerende lag, og transportere fugt væk fra kroppen. Det smarte ved uld er også super smart da det er varmeregulerende, hvilket vil sige at man nemmere kan få den rette temperatur. Midlayers til børn i polyester er også meget varm, men optager sveden i stedet og kan nemmere blive lidt våd og kold. Det skal også siges at en midlayer til børn altid vil være bedre en et lag i bomuld. Det suger super nemt fugt til sig, og på den måde bliver det mere koldt end varmt.

Lazy loading test image

Midlayers er meget alsidige

Det smarte ved en midlayer til børn er også at de er super alsidige. Det er ikke kun som mellemlag de kan bruges. Midlayers til børn er også super gode på de lidt mere varme dage, hvor de sagtens kan bruges, som en tynd jakke. Med midlayers til børn har du kort sagt en trøje, som kan bruges hele året rundt og være til maksimal gavn.

Lazy loading test image

Lag på lag

Når man er på ski kan man komme ud for mange forskellige vejrsituationer. Det vil også sige at graderne i løbet af en uge afsted på ski, ja faktisk bare på en dag, kan skifte meget. Det kan midlayers dog hjælpe til med. Det vil specielt hjælpe børn da det altid er sjovest at stå på ski hvis man er tilpas og ikke har det for varmt eller fryser. Det smarte ved midlayers til børn er nemlig at man kan tage flere lag af og på. På den måde kan man selv styre hvor varmt man vil have det. Hvis man fryser meget tager man blot et ekstra lag midlayer på.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket