4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Huer & halsrør til børn

Huer og halsrør kan være utrolig gode at udstyre sine børn med. De sørger for at barnet holde varmen, når det er koldt, samt at de bliver mindre syge. Du kan finde en masse lækre huer og halsrør til børn her på siden.

Lazy loading test image

Halsrør til børn

Halsrør til børn er en fantastisk tøjgenstand, som kan holde halsen og hovedet varmt. Halsrør kan bruges i mange forskellige situationer. De kan blandt andet bruges på en skiferie, men også bare i hverdagen når det er koldt. Halsrør kan både dække halsen, men også hele hovedet, da de kan laves om til elefanthuer. Det gør at den varmer godt, men samtidig tager alt vinden, og på den måde også holder dig varm. Alt i alt er halsrør til børn super alsidige, og kan bruges i mange situationer og på mange måder.

Materialer i halsrør til børn

Ligesom meget andet tøj bliver halsrør til børn også produceret i forskellige slags materialer. Ved halsrør til børn er det materialer, som polyester og uld de kan blive lavet i. Der er fordele og ulemper ved begge slags materialer, når man snakker halsrør til børn. Uld er det varmeste, samt at det er noget mere varmeregulerende og kan varme nemmere selvom det er blevet vådt. Polyester er modsat ikke lige så varmt, men er noget mere svedtransporterende, slidstærkt, og tørre meget hurtigt hvis det bliver vådt. Nogle halsrør til børn kommer så også som en blanding mellem de to materialer. På den måde får man en lækker mellemting.

Lazy loading test image

Huer til børn

En klassisk tøj genstand, som alle bruger er selvfølgelig huen. Det gælder især også børn. Huen kan være meget vigtig for børn at have når det er meget koldt. Den holder hovedet varmt når det er meget koldt. På den måde kan barnet stadig lege udenfor uden at blive syg. Faktisk er hovedet noget af det vigtigste at varme, da man nemt kan komme til at fryse over hele kroppen hvis man fryser hovedet. Vi har en masse forskellige fede huer til børn, så der er helt sikkert en der falder i god jord.

Lazy loading test image

Udvalget af huer og halsrør til børn

Huer og halsrør til børn er meget populære og vigtige tøjgenstande for børn. Derfor er det også vigtigt at vi har et godt stort udvalg, så vi kan tilbyde lige det du søger. Vi har en masse forskellige designs, så børnene med sikkerhed kan finde en de kan lide. Vi sigter også efter at have huer og halsrør til børn i god kvalitet da det er nogle vigtige beklædningsgenstande. Med huer og halsrør til børn kan vejret bare kom an.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket