4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Børne Regntøj

Regntøj er super smart at have, som barn da man typisk er meget udenfor og lege. Med legtøj behøver man ikke at bekymrer sig over at forblive ren. Man kan lege i alt slags vejr med regntøj.

Lazy loading test image

Regntøj til børn

Regntøj er næsten et must for børn at have. Specielt hvis de går i børnehave/skole og er meget udenfor. Her kan vejret i danmark være meget skiftende og derfor kan det meget nemt regne mange dage. Ved at børn så har regntøj på, kan børnene stadig løbe rundt ude i mudderet og boltrer sig uden at få beskidt tøj indenunder. Det gode ved regntøj til børn er også at det holder en tør. På den måde kan man nemmere holde varmen selvom det står ned i stænger. Man skal være opmærksom på at regntøj til børn kun er et ydre lag. Der er ikke varme i børne regntøj. Derfor skal man også have noget varmt på indenunder hvis det er meget koldt.

Hvad skal man kigge efter ved regntøj til børn

Når du skal finde regntøj til børn er der nogle væsentlige ting, som er smarte at kigge efter inden du køber. Børn kan ofte meget godt lide at lege udenfor og specielt når det regner kan de nemt blive beskidte. Derfor er det også vigtigt at man finder noget regntøj der passer til barnet. En ting man kan kigge efter er vandsøjletrykket i regntøjet. Jo højere det er, jo mere vandtæt er regntøjet. Normalt regntøj til hverdag er på cirka 5.000-10.000 mm. og lidt mere kraftigere regntøj er typisk på 8.000-20.000 mm. Derfor skal du vide inden du køber hvilket formål regntøjet er til og hvor meget det skal kunne holde til.

Lazy loading test image

Udvalget af regntøj til børn

Når man skal finde regntøj til børn er der mange forskellige ting der kan spille en rolle på det endelige valg. Det er vi selvfølgelig også klar over og derfor har vi også et stort udvalg af regntøj til børn, så vi forhåbentlig har det perfekte regntøj til behovene. Vi har en masse regntøj i forskellige designs, så udseendet er rigtigt. Derudover er der børne regntøj i en masse størrelser. Sidst men ikke mindst har vi selvfølgelig også et bredt udvalg i forhold til vandsøjletryk.

Lazy loading test image

Imprægnering af regntøj til børn

Man kan gøre flere ting for at vedligeholde regntøj til børn. Ved at vedligeholde børne regntøj kan det holde længere tid. En af måderne er at imprægnere regntøjet. Ved at imprægnere børne regntøj sørger man for at det hele tiden virker, som det skal, men også at det holder i længere tid. Når man imprægnere opretholder man vind og vandtæthed, samt åndbarheden i regntøjet. Du skal dog være opmærksom på at regntøjet skal være rent inden du imprægnere og at imprægneringen skal være beregnet til regntøj.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket