4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Skiundertøj til børn

Det er super vigtigt at få anskaffet sig noget skiundertøj til skiferien. Uden skiundertøj til børn vil det blive en meget kold affære. Derfor har vi et lækkert udvalg af godt skiundertøj til børn.

Lazy loading test image

Hvorfor er det vigtigt med børne skiundertøj?

Når du skal på skiferie er der flere vigtige tøjgenstande man skal huske at få med, for at det bliver en god skitur. Noget af dette er børne skiundertøj. Det er faktisk noget af det vigtigste man skal have med for at man har det godt mens man står på ski eller snowboard. Grunden til dette er at skiundertøj til børn holder en varm, når det er meget koldt. Det gode ved børne skiundertøj er også at, det er svedtransporterende. Det betyder at alt den sved du sveder mens du står på ski bliver transporteret væk. På den måde vil man ikke føle sig klam efter 1 time. Derfor er skiundertøj nærmest et must lige meget vejr.

Hvad er skiundertøj til børn lavet af?

Der findes flere materialer, som skiundertøj til børn bliver lavet i. Børne skiundertøj bliver blandt andet produceret i polyester, uld, merinould, eller et mix. Der er fordel og ulemper ved alle ting, så det er meget efter hvad man bedst kan lide. Uld er meget varmeregulerende, så det er godt i alt slags vejr. Merinould kan det samme som uld, men er selvrensende. Det vil sige at der går længere tid inden børne skiundertøjet begynder at lugte. Uld kan også holde på varmen selvom man bliver våd. Polyester er ikke lige så varmt som uld, men super svedtransporterende. Materialet tørrer også hurtigere, men hvis det bliver vådt kan det blive meget koldt.

Lazy loading test image

Pasform

Skiundertøj til børn skal gerne sidde behageligt, så man kan holde ud at have det på en hel dag på bjerget eller fjeldet. Fælles for alt børn skiundertøj er dog at det sidder tæt. Det gør det for at varme mest optimalt og samtidig kunne suge sveden. Det gør hele funktionaliteten bedre i børne skiundertøjet når det sidder tættere.

Lazy loading test image

Skiundertøj til børn kan også bruges til andet end ski

Skiundertøj kan også bruges til meget andet end blot at stå på ski eller snowboard i. Det kan også bruges til hverdag når det er meget koldt om foråret, efteråret og vinteren. Det vil være perfekt at have på indenunder en flyverdragt eller regntøj. Så kan man stadig lege udenfor selvom det måske ikke altid er det bedste vejr. Det gode ved børne skiundertøjet er at dets funktioner også er perfekte til aktiv leg.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket