4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Skistrømper til børn

Når man skal på skitur eller bare være udenfor i kulden er det træls at få kolde fødder. Dette kan løses med skistrømper til børn. Med skistrømper til børn kan du sørge for at holde fødderne varme hele tiden uanset vejr.

Lazy loading test image

Hvorfor skal man have skistrømper til børn?

Det kan godt være svært at forstå hvorfor man skal have nogle specielle børne skistrømper i stedet for normale strømper. Men et par skistrømper til børn kan gøre en skitur meget bedre og behagelig. En børne skistrømpe dækker for det første hele skinnebenet og læggen. Det gør at huden ikke er i direkte kontakt med huden og derfor er mere behagelig at have på. En skistrømpe til børn er også lavet i noget mere svedtransporterende materiale, da de er meget udsat for sved. På den måde vil de ikke kunne komme til at lugte lige så meget som et par normale strømper. Til slut er børne skistrømper ofte også lidt mere bløde at have på. Det gør at de er dejlige at have på en hel dag.

Forskellige slags skistrømper til børn

Der findes flere forskellige slags skistrømper til børn. På den måde kan man finde præcis den børne skistrømpe der passer bedst til ens behov. Selvfølgelig er der også forskel på kvaliteten ved nogle, da der også er forskel på prisen ved nogle af dem. Den helt store forskel der kan være på skistrømper til børn er hvilket materiale de er lavet i. Børne skistrømper i merino uld er klart de strømper man kan bruge længst tid uden, at de begynder at lugte. De er også mere varme regulerende end for eksempel normale uld skistrømper. Der findes nemlig også uld skistrømper til børn. De er lidt tykkere ofte og kan være noget mere indelukket, men det er stadig en super strømpe.

Lazy loading test image

Er størrelsen vigtig?

For at få den bedste oplevelse på ski er størrelsen på børne skistrømpen faktisk ret vigtig. Det kan i værste tilfælde være skyld i at du ikke synes det er dejligt at have dine skistøvler på. Grunden til dette er at, hvis man ikke har den rigtige størrelse børne skistrømpe på, kan den meget nemt folde. Når der så kommer tryk på, vil det komme til at gøre ondt efter noget tid. Derfor er det vigtigt at man tjekker størrelsen på børne skistrømpen før køb.

Lazy loading test image

Tynd eller tyk skistrømpe?

Mange er også i tvivl om man skal vælge en tyk skistrømpe til børn eller en tynd. Det kan også være svært hvis man ikke ved så meget om skistrømper til børn. Det mest logiske vil nok være at de tykke er mere varme, men det er faktisk ikke altid rigtigt. De tynde er ofte meget varmeregulerende og tilpasser sig derfor temperaturen. Det er dog ikke alle, men de fleste tynde strømper i merinould der gør dette. Derfor er de tynde også lidt dyrer en gang imellem, selvom de tykke også er rigtig gode.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket