4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Skihjelme til børn

Det er super vigtigt at have sikkerheden i top når man står på ski. Dette gælder selvfølgelig også børn. Derfor er det vigtigt at have en børne skihjelm til at beskytte hovedet hvis man falder.

Lazy loading test image

Hvordan skal en skihjelm til børn sidde?

Det er ikke lige meget hvordan en børne skihjelm sidder på hovedet. Hvordan en skihjelm til børn sidder på hovedet kan have en betydning for hvor meget skihjelmen beskytter hovedet. Derfor gælder det om at finde en børne skihjelm der passer bedst muligt på hovedet og sidder behageligt. Der findes mange forskellige børne skihjelme med pasformer. Nogle er lidt mere aflange og andre er mere runde. En skihjelm til børn skal sidde til på hele hovedet, men uden at sidde for stramt. Det skal være sådan at den sidder fast hvis man ryster med hovedet, men stadig er behagelig at have på. For den må heller ikke sidde for stramt.

Børne skihjelme med ventilation

Nogle synes at en børne skihjelm er irriterende at have på, da det kan blive meget varmt og indelukket. Dette problem er dog løst i de fleste skihjelme til børn. I næsten alle skihjelme til børn er der i dag indbygget ventilation, som gør at børne skihjelmen ikke bliver så varm at have på og dermed også føles mere fri at have på. Der findes flere forskellige former for ventilation i skihjelme til børn. Nogle børne skihjelme kommer med konstant ventilation, mens man på andre kan åbne og lukke for ventilation. På den måde kan man selv køle hovedet ned når det bliver for varmt.

Lazy loading test image

Skihjelme til børn fyldt med smarte funktioner

Nogle skihjelme til børn er udstyret med en masse smarte funktioner. For eksempel er der rigtig mange, som køre med musik i ørene i parken eller andre steder på bjerget. Her er det populært at bruge earpods eller andre høretelefoner, men i nogle skihjelme til børn er der indbygget højtaler ved ørene. På den måde undgår du at miste dine høretelefoner hvis du falder. Hvis du bruger briller kan man også skaffe en børne skihjelm med visir. Så har du en smart skibrille bygget på din børne skihjelm.

Lazy loading test image

Sikkerhed i børne skihjelme

Det er vigtigt at sikkerheden er i top når man snakker om skihjelme til børn. Vi sælger ikke nogen børne skihjelme, som ikke er godkendt til brug. Alle vores skihjelme til børn er nemlig CE mærket. Man derudover vælge en skihjelm med ekstra sikkerhed. Der findes børne skihjelme med teknologier som hedder Mips og Spin. Det er ekstra lag som sidder i hjelmen og gør chancen for hjernerystelse mindre hvis du falder.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket