4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Hængekøjer

Udendørs hængekøjer er perfekte at bruge når man vil slappe lidt af og nyde den friske natur, det kan være i haven eller i skoven eller et helt tredje sted. Hængekøjer kommer i mange forskellige designs, så man kan finde en der passer til ens behov

Lazy loading test image

Udendørs hængekøjer

Udendørs hængekøjer er perfekt til at slappe af i eller solbade. Den kan hænges op i haven mellem to træer, eller du kan tage den med på vandreturen og sove i den eller slappe af i den. Alle vores hængekøjer er lavet så de nemt kan foldes sammen og tage med på turen og uden de fylder hele tasken. De fleste bruger hængekøjer om sommeren, derfor kan det også være vigtigt at få en åndbar og ikke alt for tyk hængekøje, så man ikke får det alt for varmt i den.

Kan man sove i en hængekøje?

Det er muligt at sove i en hængekøje og nogle synes også man ligger bedre end på jorden. Da man er hævet over jorden og derfor ikke skal tænke på ujævnheder eller den kolde luft fra jorden. Man skal dog overveje, hvornår man sover i en hængekøje, da vinden kan være kold og ens hængekøje ikke beskytter mod kulde, men med en varm sovepose kommer man langt.

Lazy loading test image

Hvor kan man hænge sin hængekøje?

Vores udendørs hængekøjer kan nærmest bruges overalt, så længe der er to træer/pæle man kan hænge dem imellem. Hængekøjerne kommer med kroge ude for enden, som gør det nemt at binde omkring en stamme og efterfølgende hægte fast i snoren.

Lazy loading test image

Hvilke hængekøjer har vi?

Vi har hos Funsport en masse forskellige hængekøjer både fra forskellige mærker, men også designs. Vi har hængekøjer der er lette og nemme at pakke ned, så man kan have dem med på vandreturen, andre er væsentligt større og tungere, hvis man vil have mere plads. Er man to sammen, findes der også hængekøjer til to personer, så man kan deles. Har du spørgsmål til hvilken der vil passe bedst til din tur, har vi en butik i Vejle og vi er også klar online på vores kundeservice til at hjælpe.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket