4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Herre outdoorbukser

Outdoor livet kan på mange måder være hårdt. Ikke kun for dig, men også for dit tøj. Specielt bukser skal kunne holde til en masse, for at kunne bruges meget i naturen. Derfor er et par outdoor herrebukser vigtige at have med sig ud i naturen.

Lazy loading test image

Udvalget af herre outdoorbukser

Vi har et stort udvalg af herre outdoorbukser på lager. Det har vi for at ramme alles behov for herre outdoorbukser. For at finde de helt rette par outdoorbukser til mænd er der flere ting man skal tænke på. Det allervigtigste er også hvad man skal bruge dem til. Hvis du skal gå meget i dem og det er varmt, er det en god ide at finde nogle lidt tyndere herre outdoorbukser med udluftning. Hvis du derimod skal bruge dem til at lave bål, eller andre aktiviteter hvor man sidder på knæene eller lignende, så vil et par herre outdoorbukser med lidt tykkere og stærkere stof være smart. Så hvis du skal ud og finde et par nye outdoorbukser til mænd, er det vigtigt at vide hvad de skal bruges til.

Materialevalg i herre outdoorbukser

Materialet i outdoorbukser til mænd har også meget at sige i forhold til ydeevnen i bukserne. Alt afhængig hvad du skal bruge dine herre outdoorbukser til, skal man vælge forskellige slags outdoorbukser til mænd. Hvis du skal ud at vandre en masse, så vil et par lette hurtigtørrende herre outdoorbukser være smarte. Det kan også være at der er mange myg det sted du skal hen, så vil gennemvævet stof være rigtig godt. Det er sjældent man kan få det hele i et par outdoorbukser til mænd. Det vil sige at hvis du vil have et par lette åndbare herre outdoorbukser, vil de ikke være så slidstærke. Omvendt hvis du gerne vil have et par slidstærke outdoorbukser til mænd, vil de ikke kunne være så lette og åndbare.

Lazy loading test image

Zip-off outdoorbukser til mænd

Zip-off outdoorbukser til mænd er meget populære. Specielt til vandreture hvor man nemt kan skifte fra at fryse til at have det varmt. Det smarte ved zip-off outdoorbukser til mænd, er at man har et par lange bukser og shorts i en. Man kan bare lyne det nederste af bukserne af og så har man et par shorts. Det gør at man nemt og hurtigt kan skifte mellem lange bukser og shorts.

Lazy loading test image

Se vores herre outdoorbukser i vores butik

Det kan godt være svært at vide hvilke herre outdoorbukser man skal vælge. Specielt hvis det er første gang man skal købe et par og ikke ved noget om det. Derfor er du også velkommen til at ringe og høre mere om vores herre outdoorbukser. Du kan også komme ned i vores fysiske butik i Vejle og prøve de forskellige modeller af herre outdoorbukser. I butikken kan du også få vejledning af en af vores eksperter, så du er sikker på at få de rigtige med hjem.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket