4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

El golfvogne

Skal du have opgraderet din golfvogn til en el-vogn? Så har vi et stort udvalg i Funsport fra kendte mærker som bl.a. Wydale, MGI og Powakaddy. En el golfvogn belaster din krop langt mindre end en skubbevogn og er langt mere komfortabel at spille golf med.

Lazy loading test image

Hvorfor skal man have en el-vogn?

Med en el golfvogn skal du ikke selv bære rundt på din golfbag. Det kan være hårdt at skulle bære alle sine køller, når man skal gå 18 huller. Derfor er en golfvogn en kæmpe hjælp, da den aflaster ryggen og sørger for, at man kan spare kræfterne til sine slag. Ikke nok med at den bærer din golfbag for dig, så kan en el golfvogn også køre selv.

Fordele ved en el-vogn

Fordelen ved el-vogne er, at de kan køre selv, og du skåner derfor kroppen rigtig meget. Nogle el-vogne har endda fjernbetjening, så du ikke behøver at stå ved siden af vognen for at køre den. Nogle af de mere avancerede vogne kan sågar følge dig, så du ikke engang behøver at styre vognen. Har du begrænsninger i din krop, kan en el-vogn altså være med til, at du alligevel fortsat kan spille golf.

Lazy loading test image

Funktioner

El-vogne har ofte rigtig mange fede funktioner. Nogle af disse funktioner er forskellige hastigheder, EBS bremse, fjernbetjening og follow funktion. EBS bremse gør, at golfvognen bremser automatisk, når det går ned af bakke. Med fjernbetjening kan du styre golfvognen på afstand, og med follow funktion behøver du slet ikke at styre golfvognen, da den automatisk følger med dig, når du går. Det er alt sammen funktioner, som gør det nemmer og sjovere at spille golf.

Lazy loading test image

Hør om vores el-vogne i vores butik

Det kan tit være svært at blive klog på hvad man skal vælge. Specielt hvis man ikke ved så meget om det. Der er mange ting at tænke på i forbindelse med et køb af en el-golfvogn. Det er ikke det billigste, så man skal gerne være sikker på at det er det rigtige man køber. Derfor er det også en god ide at se og høre om el-golfvogne i virkeligheden. Vi har alle de vogne du kan finde på vores side i vores fysiske butik. Her kan du komme ned og snakke med en af vores eksperter der vil vejlede dig til den rigtige el-golfvogn.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket