4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Vandrestøvler

Hvis du skal på en vandretur, er et par vandrestøvler absolut nødvendige. Vandrestøvler er specielt designet til at håndtere varierende terræn. Ved at bære vandrestøvler får du også den nødvendige ankle support, der forhindrer vridskader. Vandrestøvler giver dig den optimale komfort under turen.

Lazy loading test image

Vandrestøvler over normale sko?

Vi anbefaler et par gode vandrestøvler, hvis du skal ud og vandre en tur. I forhold til f.eks. et par løbesko virker vandrestøvler en del stivere, hvilket mange umiddelbart ikke finder specielt behageligt. Vandrestøvler støtter fødderne og de kan klare mere belastning, fordi vandrestøvler har en stivere sål kan du gå i varieret terræn i længere tid ad gangen. I forhold til gummisko vil fødderne blive mindre udmattet og trætte i et par vandrestøvler. Der er altså en masse fordele ved at par vandrestøvler.

Funktionen af vandrestøvlerne

Hvis du vandrer steder, der ofte regner, vil vi anbefale en vandtæt vandrestøvle. Det er ikke nær så sjovt at vandre og være på tur med våde og kolde tæer. Vandrestøvler der ikke er vandafvisende bliver meget tunge, hvis det begynder at regne. Du skal også tage stilling til hvor åndbar vandrestøvlerne skal være. Åndbarheden kommer an på hvor mange timer, du skal have dem på ad gangen og hvilket klima du skal vandre i.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Stivhed og skaft på vandrestøvlen

Hvis du tager på en lang tur med meget opbakning, kræver det selvfølgelig også mere af dit fodtøj. Dine vandrestøvler skal være stivere, desto mere du kræver af dem. Hvis du blot er på dagsvandreture, behøver dine vandrestøvler ikke at være så stive. Der findes vandrestøvler med et højt og lavt skaft, hvilket betyder hvor højt vandrestøvlen går op omkring anklen. Ved en vandrestøvle med højt skaft, får man mere støtte, vandrestøvlerne holder også ens fødder varme og tørre i højere grad. Vandrestøvler med et lavere skaft giver også en god støtte, men du kan ikke gå i dybt vand og forvente at dine fødder forbliver tørre.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket