4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame racecarver

For at kunne stå på ski er det nødvendigt med et par ski. De mest populære ski er helt klart dame racecarver ski. Det er de fordi det er dem man bruger på pisten. Vi har en masse lækre dame racecarver ski her på siden.

Lazy loading test image

Hvor bruger jeg en dame racecarver ski?

En dame racecarver ski er den mest brugte type ski. Det er den fordi det er den optimale type ski at stå på pisterne med. Størstedelen af folk kan bedst lide at køre på pisterne og det er også pisterne der er mest sikrer i forhold til skiferie. Derfor er en dame racecarver ski det perfekte valg for de fleste skiløbere. Sammenlignet med en offpiste ski, har man meget mere kontrol og kantgreb på pisten med en dame racecarver ski.

Opbygningen af en racecarver ski til kvinder

En dame racecarver ski kan være lavet på mange forskellige måder. Det er også opbygningen af en dame piste ski der definere sværhedsgraden på selve dame skien. Alle ski består selvfølgelig af en kerne. Der tit forskel på hvor stærk og robust kernen i dame racecarven er. Hvis den er stærkere er den sværer at køre på for en ny skiløber. Alle dame racecarver ski har også en stivhed. Jo stivere en ski er jo “bedre” er den, men man skal også kunne finde ud af at stå på ski for at have en stiv ski. Der er mange flere tekniske ting i en racecarver ski til kvinder, men det vigtigste man skal lægge mærke til er stivheden.

Lazy loading test image

Bindinger til dame racecarver ski

Der medfølger bindinger til stort set alle vores dame racecarver ski. Så når du skal finde en dame piste ski/racecarver ski behøver du ikke at tænke over hvilken binding der skal med. Den binding der kommer med til en dame racecarver ski passer perfekt til skien ydeevne og design.

Lazy loading test image

Hvilken dame racecarver ski skal jeg vælge?

Når du skal bestemme dig for en dame racecarver ski er der flere ting man skal tænke over. For det er meget vigtigt at man vælger den rette ski til en. Det kan gøre en stor forskel hvilken ski man vælger og hvor sjovt det er at stå på ski. Det første man skal gøre op med sig selv er en niveau. Det gælder om at vælge en dame racecarver ski der passer til ens niveau. Det vil sige at stivheden skal passe, men også typen af skien. Det er derfor vigtigt at du læser om skien på produktsiden inden du køber den. Så er det tit nemmere at finde den perfekte til ens kørestil.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket