4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Små Tasker

I denne kategori finder du forskellige former for små tasker fx sleeve til din computer eller mindre gear bags. Udover det har vi forskellige punge og toilettasker, som du kan bruge til din friluftstur.

Lazy loading test image

Kendetegn ved små tasker

Små tasker findes i mange forskellige varianter og udgør generelt et bredt emne. På denne side kan du få mere indsigt i, hvad vi henviser til med udtrykket "små tasker". Grundlæggende er små tasker netop det, som navnet antyder - mindre tasker. Dette kan omfatte håndtasker, toilettasker og lignende. Funktionerne og formålet med forskellige små tasker kan variere meget, men de har til fælles, at de er nemme at transportere rundt, da de er små i størrelsen.

Toilettasker

En mindre taske kan også være noget så klassisk som en toilettaske. Uanset hvilken tur du skal på, er det altid rart at have en toilettaske med. Man har altid brug for et samlet sted til sine ting, som man ved hvor de er. Det gør alt meget nemmere, hvis man har toiletsager som tandbørste, tandpasta og deodorant samlet et sted, sådan det er nemt at finde.

Lazy loading test image

Sleeves og punge

Små tasker kan også være punge eller sleeves, hvilket er mindre funktionelle tasker. Sleeves kan hjælpe med at beskytte din computer med slag eller snavs, hvis du har den med på turen. Du kan bruge et sleeve til at beskytte din computer, når du ikke bruger den. En pung kan hjælpe dig med at holde styr på dine kort eller fysiske penge, sådan du altid ved hvor du har det henne.

Lazy loading test image

Mindre gear bags

En anden form for mindre taske kan være en gear bag. I en mindre gear bag kan du opbevare mobil, nøgler eller andre vigtige genstande. Det gode ved en mindre gear bag er, at du både kan bruge den når du skal på outdoor tur, men du kan også bruge den generelt i hverdagen. Det er altid godt at vide, hvor man har sine vigtig personlige genstande gemt henne.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket