4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Knive og værktøj

Det er vigtigt at have sit udstyr i orden, når man skal på en vandretur. Her er de i sær vigtigt at have noget værktøj, der kan hjælpe en i forskellige situationer alt fra madlavning, brænde eller noget helt tredje. Her på siden har vi derfor en masse forskelligt værktøj, der egner sig til din næste vandretur

Lazy loading test image

Hvad skal man have med?

Skal man på en længere vandretur eller campingtur er det vigtigt at overveje, hvilket værktøj man får brug for, så man kan klare alle situationer man skulle komme ud fra. En udendørs kniv er at fortrække, da den er lavet til at kunne bruges til flere forskellige lejligheder, den kan både bruges når man skal lave mad og hvis man skal skære grene ned til brænde. En økse er ideel, hvis man skal have brænde, da den nemt kan kløve træ, så man kan få et bål til madlavning eller varme sig på. Dog skal man være opmærksom på at en økse vejer noget mere end en kniv, så hvis man skal på en længere vandretur skal man overveje om en økse vil blive for tung at have med.

Knive med flere funktioner

Skal man på en længere vandretur og har behov for mere værktøj, kan det være at fortrække en multitool kniv, den har flere forskellige værktøjer i en kniv. Gerber producerer et bredt udvalg af multitools, der er egnet til udendørsbrug. Deres multitools har typisk forskellige værktøjer såsom knivblade, savklinger, tang, skruetrækkere, filer og mere. De er robuste og holdbare og klarer sig godt i udendørs miljøer. Det vigtige er at vælge en multitool, der har alle de funktioner som man skal bruge til ens tur.

Lazy loading test image

Skovel

Skal du på vandretur, så kan det være vigtigt at anskaffe sig en skovl. Den kan bruges til mange forskellige opgaver, når du er på tur. Det vigtige er at få en skovl der er let og nem at pakke ned i en taske. En foldbar skovl er ideel til vandreture, da den kan foldes sammen til en kompakt størrelse, der let kan opbevares i din rygsæk. Vælg en foldbar skovl med et letvægtsdesign og en robust konstruktion, der kan klare graveopgaver under turen.

Lazy loading test image

Hvilket værktøj skal man vælge?

Når du skal vælge værktøj, er det væsentligt at vide hvad du skal bruge det til og hvor meget plads du har til dit værktøj. Skal du på en vandretur, er det vigtigt at pakke let og praktisk, hvor en multitool værktøj kan være perfekt til det. Er du på camping og vægten ikke har en betydning, så kan en økse og knive være fine at have med som udstyr da de er mere robuste og du kan lettere kløve træ med en økse.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket