4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Herre golfhandsker

Golfhandsker beskytter mod vabler og giver samtidig et bedre greb omkring golfkøllen. Vi har et stort udvalg af golfhandsker til mænd i forskellige materialer til både højre og venstre hånd. Vi har golfhandsker i både sort og hvid, så der er noget der matcher dit behov.

Lazy loading test image

Hvad er vigtigt ved køb af golfhandsker?

Der findes mange forskellige typer golfhandsker, men vigtigst af alt er, at du vælger en, der sidder tæt, godt og er behagelig at have på. Desuden skal kvaliteten være god, så handsken kan holde til mange runder på golfbanen. Derudover skal den selvfølgelig også være pæn og falde i din smag. Måsker skal du gå efter en golfhanske, der matcher dit øvrige golftøj. Hvis du vælger en herre golfhandske i hvid eller sort, går du aldrig galt i byen. En golfhandske i hvid og sort ser nemlig flot ud til alle farver og mønstre.

Valg af størrelse og type

Golfhandsker fås ofte i str: S, M, L, XL osv. Det er vigtigt, at du vælger en golfhandske, som sidder meget tæt. Handsken må nemlig ikke lave folder, da det kan give vabler. En golfhandske giver sig lidt i længden, særligt hvis det er en skindhandske. Nogle golfhandsker har også en markør monteret på sig.

Lazy loading test image

Materialevalg

Herre golfhandsker findes ofte i mange forskellige materialer. Det er forskelligt hvilke præferencer man har. Nogle foretrækker handsker i læder, mens andre helst vil have handsker i syntetisk materiale. Du kan eventuelt besøge vores butik og prøve handskerne på. Både så du kan mærke materialet, men også så du er sikker på, at du finder en golfhandske, der sidder korrekt.

Lazy loading test image

Vores brands

Vi forsøger altid at vælge de nyeste varer fra de hotteste brands. Nogle af de mærker vi har golfhandsker fra er Wilson, Footjoy, Titleist og mange flere.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket