4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Træningstilbehør

For at blive bedre til golf, bliver du også nødt til at træne engang imellem. For at optimere dit golfspil kan du få nogle redskaber, som gør din træning bedre. Her på siden kan du finde en masse lækkert træningstilbehør til at gøre dit golfspil bedre.

Lazy loading test image

Er træningstilbehør noget for mig?

Hvis du gerne vil øge dit golf niveau endnu mere, kan golf træningstilbehør være en rigtig god ide. Træningstilbehør til golf er en masse forskellige redskaber og øvelser, som kan optimere dit niveau med længder. Det smarte ved meget golf træningstilbehør er også, at du nemt kan bruge det hjemme i haven eller i stuen. På den måde kan du træne, når du ikke har mulighed for at komme ud på golfbanen.

Golf træningstilbehør til putting

Der findes selvfølgelig også golf træningstilbehør til at oppe dit putting game. For alle ved jo, at ens put er det vigtigste på banen. Du kan nemt være god på de lange slag, men du kan også hurtigt smide det hele væk på greenen. Derfor kan du købe putting måtter til at have hjemme i stuen, eller hvor der nu er plads. Putting måtter er rigtig god træning til at forbedre dit putting game. Du kan få dem i forskellige længder, størrelser og med udfordringer på, som vand eller bunkers.

Lazy loading test image

Golf træningstilbehør til chip

Der findes også andet golf træningstilbehør end bare putting måtter. Du kan for eksempel også få et net, som du kan træne dine chip med. Du stiller nettet op ude i haven, og så skal du prøve at ramme ned i nettet med dine chips.

Lazy loading test image

Golf træningstilbehør til drives

Du kan selvfølgelig også anskaffe dig træningstilbehør til dine golf drives. Der kan vi blandt andet tilbyde en smash bag fra Masters. Den træner din svinghastighed og præcision på samme tid.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket