4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Tilbehør Til sko

Vi vil alle gerne have et par sko der holder længe og samtidige er rare at have på, derfor er det vigtigt at have det rette udstyr, det kan være alt fra imprægnering til såler. Alt dette er vigtigt når du køber sko, så du undgår at de irritere eller går i stykker.

Lazy loading test image

Såler til sko

Såler er med til at hjælpe din fod til mere støtte eller komfort. Har du problemer med at du får ondt i foden eller den bliver træt, kan det være en god ide at få et par såler der støtter din fod. Vores såler har forskellige støtte alt efter hvor meget støtte man skal have under svangen, det er derfor vigtigt at finde den rette sål der passer din fod. Nogle er også lavet med en gel pude til hælen, hvis du får ondt i hælen eller står/går meget på arbejde, kan det hjælpe til at mindske belastningen i hælen og absorbere stødende. Sålerne kan klippes til så de passer perfekt ned i ens sko.

Imprægnering og vedligeholdelse

Det er vigtigt at imprægnere og vedligeholde ens sko/støvler, så de holder længst muligt. Imprægnering af skoene er vigtigt, så de beskytter mod snavs, vand og pletter. Det er vigtigt at skoene er rene og tørre inden du påføre imprægneringen, og lad dem tørre helt efter du har imprægneret dem. Har du lædersko/støvler er det også vigtigt at bruge læderbalsam eller skocreme, det gør at læderet bevare smidigheden og forhindre at de revner. Det gør dem også mere vandtætte og åndbare, læderet skal dog ikke mættes for meget, da det vil give modsat effekt.

Lazy loading test image

Tørring og opbevaring

Er dine sko blevet våde er det vigtigt at tørre dem ordentligt for at forhindre lugt og skimmel. Fjern eventuelle indlægssåler og lad skoene tørre ved stuetemperatur væk fra direkte varmekilder, som sollys eller varmeapparater. Skal du opbevare dine sko skal de gerne stå et tørt og ventileret sted. Bruger du ikke dine sko eller støvler i længere tid, kan det være en god ide at fylde dem med avispapir eller skospræddere, så de holder formen.

Lazy loading test image

Snørebånd

Er dine snørebånd gået i stykker eller ved at være slidte er det vigtigt at få et par nye, inden du skal ud at vandre så de ikke går i stykker på turen. Det vigtigste ved køb af nye snørebånd er at de passer i længden, så de hverken er for korte eller for lange, kan være en fordel at måle sine snørebånd inden du bestiller nogle nye. Der findes også mange forskellige farver og designs af snørebånd, som kan vælges imellem alt efter hvad man bedst kan lide og der passer bedst til ens sko.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket