4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Tilbehør til rygsække

Har du købt en fed taske men du synes der mangler noget så kan vi tilbyde alle disse forskellige ting til dig som gerne vil have lidt ekstra til din taske. De meste tilbehør er med til at give mere komfort og funktionalitet, når du vandre, da det er vigtigt at have det rette tilbehør til en hver situation.

Lazy loading test image

Regncover

Skal du ud og gå, hvor vejret kan svinge lidt. Kan det være vigtigt at have et regncover med. Et regncover er en vandtæt overtræk, der beskytter din rygsæk mod regn og fugt. Det hjælper med at holde dit udstyr tørt og beskyttet under vådt vejr. Regncovere fås i forskellige størrelser og passer til forskellige rygsækmodeller.

Karabinhager

Karabinhager og remme er nyttige til at fastgøre ekstra udstyr eller tilbehør til rygsækken. Du kan bruge dem til at hænge dine sko, en sovepose eller andre genstande på ydersiden af rygsækken for at frigøre plads indeni. Husk der er forskellige karabinhager alt efter hvor meget vægt der skal hænge deri, og de kan ikke bruges til at klatre med.

Lazy loading test image

Lommer og organizer-tasker

Ekstra lommer og organizer-tasker kan hjælpe med at holde dine ting organiseret og nemt tilgængelige. Du kan bruge dem til at opbevare småting som nøgler, mobiltelefon, kort, solcreme eller snacks. Du kan få dem i forskellige størrelse, så det også er muligt at opbevare sit tøj opdelt, så man nemt kan finde det man skal bruge.

Lazy loading test image

Lappegrej

Lappegrej til vandrerygsække kan være nyttigt, hvis du oplever skader eller slid på din rygsæk under vandreturen. Derfor kan det være smart at have lapper eller lim med, hvis der skulle gå hul i tasken så kan du reparere det med enten limen eller lap det. Det kan også være en god ide at have nogle reservedele med, som spænder, stropper eller andet, som kan gå i stykker på turen. Sikre altid at reservedelene og lappegrejet passer til din taske, så du ikke står med det forkerte, hvis du skal bruge det.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket