4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Tilbehør til skihjelm

Her finder du forskelligt tilbehør til din skihjelm, alt efter hvad du lige står og mangler. Vi har forskellige dyr, man kan bruge på hjelmen, så man nemt kan ses på løjpen eller til personen med dagens styrt. Her vil du også kunne finde reservedele til hjelmen, hvis der skal udskiftes noget.

Lazy loading test image

UDSMYKNING TIL HJELMEN

Udsmykning til hjelmen kan være meget forskelligt, mange bruger det til at man nemt kan finde hinanden, da ens hjelm vil have et personligt præg. Det kan være man er blevet enige om at alle har en hannekam i forskellige farver, eller et dyr på hjelmen mulighederne er store. Det kan også bruges til at udsmykke den der har haft dagens styrt, så man kan se lidt ekstra sjov ud dagen efter.

GOGGLESOC

En gogglesock er både til at beskytte ens briller samtidig med den ofte har et fedt design. Når du sidder på en restaurant til frokost eller giver den gas på afterski, har ens hjelm tendens til at falde ned eller på anden måde kunne ridse ens briller som sidder på hjelmen. Her kan man putte sin gogglesock over linsen, der gør at den er beskyttet mod ridser, så man roligt kan give den gas uden at skulle bekymre sig om ens linse er helt ridset, når man skal ud på ski dagen efter.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

RESERVEDELE TIL HJELMEN

Reservedele til hjelmen er vigtigt, hvis der er noget der går i stykker, da ens hjelm pludselig ikke er så sikker mere. Derfor er det vigtigt at man hurtigt får repareret det, så ens hjelm forbliver sikker at køre med. Det kan være at ens strop er gået i stykker og man derfor ikke kan spænde hjelmen til, eller hvis at bagspændet er faldet af eller i stykker, så kan man få en ny så ens hjelm kan sidde fast på hovedet. Har vi ikke det specifikke du har brug for, er du endelig velkommen til at kontakte os, så vi kan se om det er muligt at bestille hjem.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket