4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Telte Op Til 5 Personer

Telte er perfekte til vandreture eller camping ferie, hvor man skal sove udenfor, det beskytter mod det meste vejr. Telte til 4-5 personer er større telte og beregnet til familier eller vennegrupper, der ønsker at have et fælles overnatningssted.

Lazy loading test image

telte til 5 personer

Skal du bruge et telt til 4-5 personer, skal man være opmærksom på flere forskellige ting. Det er vigtigt at få et telt med den rette størrelse og plads, så alle personer har nok plads. Nogle telte er lavet med forskellige sovekabiner, så soverummene kan deles op, så der er lidt privatliv. Der er også forskellige former for telte, kuppeltelte giver god stabilitet og udnyttelse af pladsen. Tunneltelte har mere plads og mulighed for separate soveområder. Derudover skal du overveje, hvor nemt det skal være at sætte op og tage ned, og hvor meget det skal veje, hvis du skal bære på teltet, når du vandre.

Letvægtstelte

Skal du på en længere vandretur, så er det vigtigt at finde et telt der er nemt at sætte op. Nogle telte har en simpel stangkonstruktion eller endda oppustelige stænger, der gør opsætningen hurtig og nem. Dette kan være særligt vigtigt, hvis du planlægger at sætte teltet op og tage det ned hyppigt. Vægten og hvor nemt det er at fragte fra sted til sted er også vigtigt. Skal du afsted længere gåture med telt på ryggen, skal det være let og nemt at kunne have udenpå rygsækken, så det ikke bliver en udfordring når du vandre.

Lazy loading test image

Telte til ferie

Skal du på camping eller anden form for ferie, hvor ens telt skal stå over en længere periode, kan det være vigtigt at have et stabilt og større telt. Et stabilt til giver dig mulighed for at kunne bruge det i næsten alt slags vejr, her er vægten ikke så afgørende, da det ikke skal pakkes ned hele tiden. Teltet skal også være rummeligt, hvor der kan være et opholdsrum til at sidde, hvis vejret er dårligt eller man har brug for lidt privatliv. Sovekupeer kan også være en god ide, når man camper i en længere periode, så alle kan have hvert deres værelse.

Lazy loading test image

Hvilket materiale skal man vælge?

Et godt telt er lavet i kvalitetsmaterialer, telte bliver lavet i forskellige materialer alt efter ens behov og hvor man skal bruge det. Nogle telte er lavet med et vandtæt ydertelt, så den kan modstå regn og vind. Derudover er der nogle telte der er lavet i lettere materialer, som er beregnet til brug om sommeren, som beskytter mod UV-stråler og er luftigt til de varme dage, så man har et behagligt indeklima selvom der er varmt udenfor.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket