4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Telte Op Til 3 Personer

Et telt er afgørende for alle udendørs eventyr. Et telt tilbyder beskyttelse mod vejrforhold, insekter og giver en komfortabel og tryg soveplads. Et godt telt kan bruges under camping, vandreture, festivaler eller andre udendørs aktiviteter, når der kræves ly og privatliv.

Lazy loading test image

Telt i den rigtige størrelse

Når du skal vælge størrelse på dit telt, er der flere ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest, hvor mange personer der skal sove i teltet. Det kan være rart med rigeligt plads, men hvis du f.eks. sover alene i et 3-personers telt, vil det være svært at opvarme teltet selv, derfor vil du kunne komme til at fryse om natten. Et telt der har en apsis, vil give lidt ekstra plads til opbevaring, så det ikke bliver vådt henover natten. En anden ting du kan overveje inden du vælger dit telt er, om du selv skal bære teltet, eller det skal transporteres i bil. Jo større teltet er, jo mere vejer og fylder teltet typisk også.

Telte efter behov

Der findes utrolig mange forskellige telte alt efter, hvad dit behov er. Hvis du skal på outdoor tur og ikke vil sove i shelter, kan du til fordel vælge at sove i telt. Fordelene ved at sove i telt er, at du ikke skal dele med andre mennesker, du kan lukke af sådan der ikke kommer insekter eller andre dyr ind. Du skal vælge telt efter, hvad du skal bruge det til. Derfor kan du gøre dig en overvejelse omkring, om du ønsker et tunneltelt, kuppeltelt, kabinetelt eller måske et lavvu telt. Hvis du skal på en outdoor tur der kræver, at du skal slå teltet op og ned hver dag, er det en god ide at vælge et telt der er nemt at slå op og ned. Et letvægtstelt er en god investering, hvis du vandrer meget. Hvis teltet derimod skal stå et sted flere dage ad gangen, vil det måske ikke gøre noget, hvis denne proces tager lidt længere tid.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Valg af teltmateriale

Teltmaterialet spiller en vigtig rolle i teltets funktion, holdbarhed og ydeevne under forskellige vejrforhold. Nylon telte er lette og slidstærkt materiale, de er modstandsdygtigt over for revner og slid. Nylon telte også ofte vandafvisende og tørrer hurtigt. Et polyester telt er også stærkt og holdbart, det har god modstand mod UV-lys. Polyester telte er velegnede til længere campingture og mere udfordrende vejrforhold. Et telt lavet af bomuld vil naturligt være åndbart, det giver god ventilation og komfort. Det er også holdbart og kan modstå stærk vind. Bomuldstelte er velegnede til længere ophold og camping i varmere klimaer. Et telt lavet af polycotton er en blanding af polyester og bomuld. Teltet kombinerer fordelene ved begge materialer, idet det er slidstærkt, åndbart og modstandsdygtigt overfor fugt. Polycotton telte tilbyder god ventilation og komfort.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket