4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Tees

Tees er din bedste ven, når du skal slå ud på et nyt hul. Når du tee’er bolden op, hjælper det dig med at få mere længde på dine slag. Det sker idet, at bolden er nemmere at ramme, og der ikke er nogen modstand i form af jorden.

Lazy loading test image

Hvor vigtige er tees?

Tees er et rigtig godt redskab til at få mere længde på dine slag. Det kan også være en lille hjælp til at komme nemmere ned i handicap og vinde over dine medspillere. Det skal dog siges, at du godt kan spille uden tees. Du kan sagtens slå ud uden tees med dine jern og fairwaykøller. Dog kan du komme meget bedre fra start med tees og en driver.

Er der forskellige slags tee’s?

Du kan få mange forskellige tee’s, til forskellige formål. De normale er i træ og kan fås i mange længder alt efter, hvad man personligt er mest til. Der findes også andre tees end de “normale” i træ. Det kan være tees i plastik, som man også bruger på banen, men også gummi tees. De kan bruges på driving range til træning.

Lazy loading test image

Hvad kan man bruge de forskellige tee’s til?

Som nævnt tidligere kan tees bruges til mange forskellige formål. Det kommer helt an på, hvilken tee du trækker op af baggen, hvad den skal bruges til og hvor. Golf tees i plastik og træ må bruges på banen ved adskillige huller. Tees i gummi er lavet til driving range og er noget mere stationær til træningen.

Lazy loading test image

Tees i forskellige størrelser

Tees kan findes og købes i mange længder og bredder. Det er meget individuelt, hvilke man helst have og bruge. Der findes blandt andet tees i størrelserne 69mm og 82mm. Mange vil helst have en lang tee, når den skal bruges til at slå ud med driveren. Derimod er en kortere tee ofte mere populær, hvis man skal tee bolden op til et jernslag. Men som nævnt tidligere, er det meget individuelt, hvilke størrelser man vil bruge til hvad.

Vores mærker

Vi har adskillige dejlige mærker af tee’s her på siden, så du kan vælge alle de tees der tiltaler dig bedst. Vi har bla. mærker som, Lignum, Master, og Pride.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket