4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Strygejern til voks

Skal du til at vokse dine ski, er det vigtigt at have et strygejern der er beregnet til at vokse ski med. Vi har et bredt udvalg af special designet strygejern til at vokse ski med. Så du selv kan klargøre dine ski til skiferien.

Lazy loading test image

Virker et normalt strygejern?

Et normalt strygejern kan godt bruges. Ulempen ved det er at der er damphuller i et normalt strygejern, så voksen kan sætte sig fast deri og ødelægge det. Derfor vil det være ideelt at købe et strygejern, der er beregnet til at vokse ski med. Det er også designet, så den passer på bredden af skien.

Hvordan bruger man et strygejern til at vokse?

Ens strygejern skal være varmt, og op til den perfekte temperatur. Derefter sætter man voksklumpen op til strygejernet, og fordeler dråberne over hele skien. Når man har fordelt det, tager man strygejernet og køre den over skien, så voksen fordeler sig og kommer ind i sålen. Når voksen er tørret, bruger man en plexi skraber til at fjerne det overskydende voks, så man har et tyndt lag voks.

Lazy loading test image

Hvad kan et strygejern til voks?

Strygejern er lavet med en tykkere bundplade end normale strygejern, og kan indstilles efter den ønsket temperatur.

Lazy loading test image

Hvilke typer af strygejern til voks er der?

Der findes nogle forskellige typer af strygejern. Den største forskel er tykkelsen på bundpladen og hvor hurtigt det varmer op. Nogle mere avanceret kan indstillet med 1 graders interval, så man nemmere kan få den korrekte temperatur. Derfor hvis man skal vokse meget eller har behov for den helt rigtige temperatur, vil en dyrere model være bedre. En billigere vil være ideel, hvis man skal afsted 1-2 gange om året.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket