4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Støvletasker

Skal du på skiferie og har behov for at transportere dine støvler på en nem måde, her er det smart med en støvletaske. Den er lavet til at transportere og beskytte ens støvler når man rejser, ligegyldigt om det er i bil, bus eller på fly.

Lazy loading test image

Støvletasken

En støvletaske er en specialdesignet taske til transport og opbevaring af skistøvler. Den er fremstillet af holdbart materiale med polstrede vægge og en forstærket bund for at beskytte skistøvlerne. Tasken har et rummeligt hovedrum til at placere skistøvlerne sikkert og komfortabelt. Den har justerbare skulderstropper eller håndtag, der gør det nemt at bære tasken, og nogle modeller har endda hjul til praktisk trækning. Støvletasken er ideel til at beskytte skistøvlerne mod stød, ridser og skader under transport, og den er en uundværlig ledsager for skientusiaster og skiløbere på farten.

Lettere at transportere

Støvletasker er lavet så du nemmere kan transportere og holde styr på dine støvler på farten. Det værste ville være at komme til destinationen og den ene støvle mangler, derfor holder støvletasken dem samlet så du ikke mister dem. Støvletasken laves i forskellige modeller, den klassiske er lavet med en skulderstrop, så du kan transportere den over skulderen. Den har ofte plads til lidt ekstra som handsker eller goggles, men ellers er det primære formål at have støvlerne. Der er flere der er begyndt at lave dem større, så du har mulighed for at have hjelm i også, nogle bliver lavet med skulderstrop og andre som en rygsække. Rygsækkerne er også begyndt at blive udvidet, så du kan have skitøj og andet deri, hvis du træner eller på anden måde har behov for at have ekstra sager med. Dette kan også benyttes, hvis du skal på en forlænget weekend, så har du plads til nærmest alt i din støvletaske.

Lazy loading test image

Materialer

En støvletaske er ofte lavet med et holdbart materiale som nylon, polyester eller ripstop-stof, det er de da ens taske skal kunne modstå nogle slag. Hvis man skal med bus eller fly kan ens støvletaske hurtigt blive kastet eller tabt og indholdet skulle helst ikke tage skade af det. Indvendigt har man ofte brugt noget beskyttende materiale og forstærket bunden hvor støvlerne står. Det polstrerede lag, vil være stødabsorberende og beskytte mod slag og andet der kan beskadige ens støvler. Det variere ofte, hvor polstreret og beskyttende ens støvletaske alt efter hvad man skal bruge den til.

Lazy loading test image

Mærker og kvalitet

Det er mange forskellige mærker, der laver støvletasker, vi har valgt at have de mærker, som også laver støvler, så man kan få en støvletaske der matcher ens støvler. Vi har derfor også den bedste kvalitet af tasker, så ens støvler ikke bliver beskadiget. Dog skal man være opmærksom på at det variere, hvor polstreret taskerne, da de er lavet til forskellige formål. Dem der er mest polsteret er ofte til dem der skal flyve eller tage bus, hvor de kan blive mere beskadiget. Hvorimod vi også har nogle tasker som er mindre polsteret, som kan bruges hvis man kører i bil og ikke har behov for at beskytte ens støvler på samme måde.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket