4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Spikes

Spikes er det perfekte redskab til at give det ekstra greb i jorden, når du spiller golf. Selve spikesne sættes på under sålen på dine golfsko. Det er dog ikke alle golfsko, der kan have spikes på.

Lazy loading test image

Hvorfor skal man have spikes?

Hvis du gerne vil have lidt ekstra greb med golfbanen end hybrid golfsko har, vil en golfsko med spikes være en rigtig god ide. Spikes giver dig ekstra god hjælp til at øge dit greb og samtidig optimere dine golfslag. Spikes sætter sig bedre fast i jorden, men du har stadig en masse bevægelighed. Golfsko kan købes som hybrid eller med spikes. Hvis du køber golfsko med spikes, kommer der spikes med fra start. Dog kan spikes blive slidt ned, så de ikke hjælper så meget mere. Derfor kan du købe ekstra spikes, som du kan erstatte de gamle med.

Hvornår ved man, at det er tid til nye spikes?

Hvis det er første gang, du har et par golfsko med spikes, kan det være meget svært at vide, hvornår du skal til at skifte dine spikes ud. Dog er det nemmere, at vurdere om sine spikes er slidte, end man lige tror. Der er nemlig for det meste mærker på dine spikes, som indikerer hvornår, de er slidte. Mærket kan være et c eller lignende. Når den yderste blok på mærket er væk, er det ved at være tid til at skifte spikesne ud. På den måde kan du se, hvornår du skal have nye spikes.

Lazy loading test image

Hvordan vælger jeg mine spikes?

Når det er tid til at finde nye spikes til dine golfsko, er det vigtigt, at du vælger de rigtige. Man kan nemt komme til at tro, at det er nogle specielle spikes til hver enkelt sko, men sådan er det heldigvis ikke. De spikes vi har i Funsport passer til alle slags golfsko med spikes. Hvis dette ikke er gældende, vil det stå i beskrivelsen på produktet. Så du har i virkeligheden frit valg på alle hylder, når du skal udskifte dine spikes. Og det gælder der derfor om, at vælge de spikes, man synes bedst om.

Lazy loading test image

Vores mærker

Ved Funsport er det meget vigtigt for os, at vi har det bedste fra markedet i vores butik. Det gælder selvfølgelig også for vores udvalg spikes til golfsko. De skal være af god kvalitet, yde optimalt og have en lang levetid. For at sikre dette, har vi nøje udvalgt hvilke mærker, vi forhandler spikes fra.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket