4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Snowboards

Mangler du et nyt snowboard, har vi her på siden en masse forskellige, der passer til dit niveau. Vi har alt fra freeride snowboard til snowboard til parken.

Lazy loading test image

Snowboard er inspireret af surfing

Snowboard er en nyere form for vintersport, ikke ligesom ski som er flere tusind år gammel. Ideen til snowboard stammer fra surfing, man har viderført måden at stå på et surfboard ude på bølgerne. Det betød også at det første snowboard blev lavet uden bindinger, efterfølgende er det blevet udviklet en del. Det første snowboard, som vi kender i dag, blev lavet i starten af 1970'erne.

Hvilken type snowboard skal man vælge

Snowboards bliver lavet i mange forskellige typer, alt efter hvor man står mest. Den klassiske er et all-mountain board, det kan lidt af det hele. Det kan bruges på pisten, i parken eller en tur ud i off-pisten. Park snowboardet er lavet til parken, og er ofte lidt kortere, så man nemmere kan udføre tricks. Freeride snowboardet, er til dig der elsker at lege rundt ude i off-pisten. De er lavet lidt stivere, hvilket også gør dem gode at brug på pisten. Spilt-boards er den sidste type, de bruges hvis man skal vandre op af bjerget. Man kan splitte det i to, imens man går op og sætte det sammen som et snowboard på vej ned.

Lazy loading test image

Hvilket snowboard passer til mit niveau

Der er nogle forskellige valg man skal tage når man skal vælge snowboard. Det første er hvor man kommer til at stå mest, er det pist, park eller off-pist. Det næste er at finde et board til ens niveau. På produktsiderne til snowboards, står der hvilket et niveau boardet passer til. Her er der også en beskrivelse af boardet, så kan man beslutte ud fra om det passer til en.

Lazy loading test image

Se og hør om vores snowboards

Vi har en masse forskellige mærker og modeller, så der er lidt til en hver smag. Det kan være svært at vælge, hvilket et snowboard der passer bedst til en. Du kan ringe eller skrive ind til os, hvis der er spørgsmål, så er vores eksperter klar til at hjælpe med at besvare dem. Vi har også en fysisk butik i Vejle, hvor du kan se de forskellige boards, her er vores eksperter også klar til at finde det perfekt snowboard til din stil.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket