4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Snowboardstøvler

Snowboardstøvler er vigtige at have, når man skal ud på sit snowboard. Vi har en masse forskellige mærker og modeller. Det har vi så du kan finde den perfekte snowboardstøvle til dig.

Lazy loading test image

Snowboardstøvler

Snowboardstøvler er vigtige at have, så man kan sidde ordenligt fast i sit snowboard. Snowboardstøvler passer til ens bindinger, så man får optimal kontrol over sit board, når man står på pisten. Det er vigtigt at få et par der passer ens og sidder ordenligt på foden, så man har bedre følelse med ens snowboard. Der er mange forskellige modeller af snowboardstøvler, det gør at du kan finde en til dit niveau. De laves også i forskellige designs, så man kan se smart ud imens man står på snowboard.

Pasformen på snowboardstøvler

Mange tror at pasformen på en snowboardstøvle, skal være som en normal støvle. Det er dog ikke helt rigtigt, snowboardstøvler skal sidde tæt og fast på foden. De skal sidde som normale skistøvler, så man kan mærke spidsen når man står oprejst, og når man går ned i snowboard position, skal ens tæer gå fri af snuden. Det skal de, da man får en bedre kontrol over ens snowboard og har mere følelse, når man står på pisten.

Lazy loading test image

Forskellig stivhed i snowboardstøvler

Stivheden på en snowboardstøvle, kommer an på ens niveau. En stivere støvle gør at man kommer hurtigere op på kanten når man vipper den, og er mere effektiv. Hvis man får en blødere støvle, vil den være mere tilgivende, som er god til begyndere eller hvis man står meget park.

Lazy loading test image

Snørrebånd eller BOA spændesystem

Den klassiske støvle er med snørrebånd, de er ofte lidt billigere. Dog tager de ofte lidt længere tid at spænde ind og tilpasse ens støvle. De nyere støvler er lavet med BOA, som er et spændesystem, hvor man hurtigt og nemt kan tilpasse støvlen. Man bruger en rund spænde, som man drejer på indtil den er spændt nok ind. De er ofte lidt dyrere end støvler med snørre, men også hurtigere, effektive og mere holdbar en støvler med snørrer.

Se og prøv vores støvler

Det kan være svært at vide, hvilken en støvler der passer ens fod og ens niveau. Du kan derfor altid ringe eller skrive ind til os hos Funsport, hvis du har brug for hjælp. Vi har også en fysisk butik i Vejle, hvor vores eksperter er klar til at finde den perfekte støvle til dig.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket