4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Smøresæt

Skal du begynde at vokse dine ski selv. Så vil det være smart at starte med et smørresæt, her får du lidt forskelligt, så du har alt du skal bruge til at vokse dine alpin- eller langrendsski. Vi har et bredt udvalg af smøresæt hos Funsport.

Lazy loading test image

Hvad er der i et smøresæt?

Et smørresæt er en pakkeløsning. Det har vi enten sat sammen eller Swix, så du kan få det du har behov for til at smøre dine ski, så du har alt hvad du skal bruge. Desuden er der lidt penge at spare, når man køber en pakke. Hvad er der så i et smøresæt? Her kan der være glidevoks, fæstevoks og klister, så du både kan gøre dine alpin og langrendsski klar til skiferien.

Glidevoks

Glidevoks er som sagt lavet til at give et godt glid på dine alpin- eller langrendski. På langrendski smører man det på forrest og bagerst på skien, og ikke på fæstestykket da de vil ødelægge ens glid. Alpinski skal det påføres på hele skien, så man får et godt glid. Glidevoks er oftes lavet i hårdeklumper, som man opvarmer og stryger på skien. Der findes og en nemmer måde, hvis man er afsted og hurtigt skal påføre noget voks, så kan man bruge en spray.

Lazy loading test image

Fæstevoks

Fæstevoks smører man under fæstestykket, ved midten af ens langrendski. Det gør man står bedre fast og kan få et bedre kick. Fæstevoks bruges kun til langrendsski, da det sikre et bedre afsæt uden ens ski glider væk. Fæstevoks skal ikke varmes op og er mere klistret og blød.

Lazy loading test image

Klister

Klisteret er som sagt, lidt det samme som fæstevoks, dog bruges det til varmere temperature, i tøsne og når der er over 0 grader. Klisteret har til formål at få bedre fæste og give et bedre afsæt. Klister bruges også kun til langrendsski, og sørger for at ens ski ikke glider væk.

Hjælp til at finde det rigtige smøresæt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det rigtige smøresæt. Så kan du enten ringe ind og så er vi klar til at hjælpe med at finde det rigtige til dig. Vi har også en fysisk butik, hvor vores eksperter er klar til at hjælpe dig, så du får det rigtige sæt til dit behov.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket