4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Skoletasker

Vi bruger skoletasker mange timer om dagen det er derfor vigtigt at tasken kan holde til at blive brugt og derfor være lavet af noget slidstærkt materiale. Vi har et bredt sortiment af forskellige tasker som vi mener er de bedste til hverdagen.

Lazy loading test image

Skoletasken og det smarte ved den

Skoletasken er til skole og alle som går i skole har brug for en skoletaske, og det er uanset om man går i folkeskole, gymnasiet eller på universitetet. Skoletasken er typisk til at transportere sine ting frem og tilbage fra skole, i tasken er der plads til din computer eller ipad, din oplader og bøger hvis du bruger det i skolen. Skoletasker er som regel meget lette og nemme at have med på farten grundet vægten.

Computerpladsen

I de fleste computere er der lavet plads til computeren hvilket er meget dejligt fordi computeren er kommet mere og mere med i vores hverdag, vi bruger den på arbejde og skolen men også i fritiden. Det er derfor vigtigt at have en lomme som kan opbevare computeren men også beskytte den samtidig.

Lazy loading test image

Ruminddeling

Alle skoletasker er lavet til at opbevare bøger, computer og lign. De er dog meget forskellige allesammen nogle har bare et stort rum, andre er inddelt så man kan separere sine forskellige ting.

Lazy loading test image

Producenter

Vi er en outdoor butik og derfor har vi et bredt sortiment med forskellige outdoor brands og heldigvis laver de også skole tasker med høj kvalitet. Vi har derfor udplukket de forskellige tasker som vi mener er de bedste til skolen.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket