4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Skistave

Skistave kan bruges til mange ting, enten til hjælp med ens balance, eller til at få fart på, på et transport stykke. Vi har et bredt udvalg af skistave hos Funsport.

Lazy loading test image

Hvilken en skistav skal man vælge

Det er meget forskelligt, hvilke skistave man synes passer bedst til en. Det vigtige er at håndtaget ligger godt i ens hånd, så man ikke taber staven. Der er også forskellige stroppe, alt efter hvad man kan lide. Der er også forskellige bredder på transen. De brede er til offpisten så ens stav ikke synker ned i sneen, de korte er til pisten, hvor sneen er hårdere, så de kan ikke synke så langt ned.

Længden på en skistav

Skistave kan have forskellige længder og kan være forskelligt hvilken længde man har behov for alt efter hvor man står. Måden man kan måle hvilken en længde skistav man skal have, er ved at have albuerne ind til siden og ens underarm i en 90 graders vinkel. Derfra kan man måle højden op til ens håndflade og på den måde, kender man længden på ens skistav. Kører man meget i park kan man vælge nogle der er 10-20 cm kortere.

Lazy loading test image

Carbon eller aluminium?

Aluminium stave har den fordel at den er billigere, den tager mere skade, hvis den bliver bøjet. Hvorimod carbon er lavet i et lettere materiale, der er mere fleksibelt, så den ikke tager skade af lette bøj og slag. Aluminium staven er en rigtig god stav for billigere penge, men en carbon stav vil være mere holdbar.

Lazy loading test image

Se og prøv vores forskellige skistrave

Hos funsport har vi en masse forskellige skistave i både carbon og aluminium. Hvis du har spørgsmål om hvilken en længde eller stav du skal vælge kan du ringe eller skrive til os. Ellers har vi en butik i Vejle, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket