4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Rygskjold

Det er vigtigt at beskytte sin ryg, når man står på ski. Med en skade i ryggen, kan det være svært at stå på ski. Vi har hos Funsport en masse forskellige mærker og modeller, som er tilegnet både kvinder, mænd og børn.

Lazy loading test image

Vigtigheden ved et rygskjold

Rygskjolde er ofte brugt af folk der kører i park, offpist eller mere ekstremt skiløb. Det hjælper mod nogle af de hårde slag man kan få, hvis man lander på ryggen. Selvom man kører på den præpareret pist, kan et rygskjold stadig være en god ide, da det også beskytter mod sammenstød, hvis en kører ind i en bagfra. Der er sket meget i forhold til bevægelighed og behaglighed de sidste år med rygskjold, mange er blevet mere fleksible og former sig efter ens ryg.

Hvilket rygskjold skal man vælge?

Der er mange forskellige rygskjold, hvor de billigste ofte er to straps på skulderen og et bælte om maven. De dyrere er lavet som en vest med et udtageligt skjold, så man kan vaske ens vest. Det vigtigste ved rygskjold er bevægeligheden og pasformen, man skal vælge et man har god bevægelse i og ikke sidder og irritere nogle steder. Hvis ens rygskjold sidder optimalt ind til kroppen, beskytter den også bedre din ryg mod slag.

Lazy loading test image

Beskyt din ryg

Det gælder om at beskytte ens ryg, når man står på ski især hvis man kører park og offpist. Hvis man får rygproblemer, så kan det ødelægge ens skitur, så derfor er det vigtigt at passe godt på ens ryg.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har hos Funsport et stort udvalg af forskellige mærker, så vi har et rygskjold der passer til din ryg. Vi har mærker fra blandt andet POC, Salomon og Sweet Protection.

Se og prøv vores rygskjold

Det kan være svært at vide, hvilket et rygskjold der passer bedst til en, derfor sidder vi også klar online til at besvare spørgsmål. Det er også muligt at komme ned i vores fysiske butik i Vejle og prøve de forskellige rygskjold, og få vores ekspertise så du kan finde det der passer bedst.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket