4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Rejsetasker

Rejsetasker er vigtige når man skal pakke til skiferien. Der skal gerne være plads til alt man skal have med. Der er mange typer af rejsetasker alt efter hvilket et formål den skal bruges til. Derfor har vi også et bredt udvalg så du kan vælge den rigtige.

Lazy loading test image

Hvilken rejsetaske skal man vælge

Rejsetasker kommer i mange forskellige typer, nogle er med hjul så du nemt kan transportere den frem og tilbage. Andre er lavet med stropper så du kan tage den på ryggen, hvis man skal vandre eller gå steder, hvor den ikke kan køres. De findes også i forskellige størrelser alt efter, hvor meget man skal have med på ens tur. Derfor er det vigtigt at vide, hvor den skal bruges henne, og hvor meget man skal have med, så der er plads til ens grej og udstyr.

Tilbehør til din rejsetaske

Skal du ud på en længere rejse og gerne vil have en mere organiseret taske. Kan nogle pakkeposer være et godt udstyr til din taske, da du nemt kan finde det du har behov for og ens taske ikke bliver så rodet. Hvis du skal steder hen hvor der kan komme sne og regn, kan et regnslag være godt, så du beskytter dit indhold mod vand. Samtidig bliver din taske ikke snavset, hvis du sætter den ned.

Lazy loading test image

Opbevaring af rejsetasker

Når du kommer hjem efter en rejse, kan det være svært at opbevare større tasker fordi de fylder meget. Derfor kan nogle tasker især duffelbags oftes pakkes ned i små tasker. Det gør det nemt at opbevare uden at det fylder hele ens skab.

Lazy loading test image

Hjælp til at vælge den rigtige rejsetaske

Der er mange forskellige typer af rejsetasker. Vi står klar til at hjælpe dig både online, hvor du kan skrive eller ringe ind og høre nærmere om vores forskellige rejsetasker. Ellers har vi en fysisk butik i Vejle, hvor du kan se vores udvalg af rejsetasker, så du kan finde den perfekte rejsetaske til din næste rejse.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket