4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Paraplyer

Der er ikke noget værre end at være ude på banen, når himlen pludselig åbner sig over en. Det kan meget hurtigt blive en våd fornøjelse, hvis man ikke har en paraply med til at holde en tør. Vi kan tilbyde lækre paraplyer fra gode golfmærker.

Lazy loading test image

Er det nødvendigt at have en paraply?

Det er ikke den største hemmelighed, at en paraply er helt ideel at have, hvis det begynder at regne. Paraplyen er lavet til at kunne holde dig tør, hvis det pludselig begynder at regne ude på banen. Det er dog ikke kun dig selv, der vil have gavn af paraplyen ude på banen. En paraply til golf er også lavet til at sætte på din vogn for at holde indholdet i din golfbag tørt, som scorekort og lignende. Derfor vil en paraply være til stor gavn ude på golfbanen.

Kan man sætte paraplyen på vognen?

Hvis det begynder at regne, mens du spiller ude på banen, vil det være træls at skulle holde paraplyen i hånden og så lægge den ned mellem hvert skud. Derfor er der udviklet en paraplyholder, du kan sætte på din golfvogn. Det gør, at paraplyen kan sidde stationært på vognen og holde dit udstyr tørt, og så slipper du også selv for at holde paraplyen. Hvis du skal have en paraplyholder, er det dog vigtigt, at du anskaffer dig den rigtige til din vogn. Det er nemlig ikke alle paraplyer, der passer til alle vogne.

Lazy loading test image

Udseendet på golfparaplyer

Der findes mange forskellige paraplyer, og dermed er der også mange forskellige designs. Vi har et bredt udvalg af udseende på paraplyerne, så du nemt kan finde en paraply, der passer til din vogn og bag.

Lazy loading test image

Vores mærker

Vi har et bredt udvalg af paraplyer fra en masse lækre golf brands. Du kan derfor nemt vælge en paraply, der passer bedst til dig og finde dit yndlingsmærke. Vi har blandt andet paraplyer fra golf mærkerne Wilson Staff, Titleist, og Callaway. Så du kan nemt finde den, der passer helt perfekt til dig.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket