4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Jernsæt

Her finder du alle vores forskellige jernsæt. Et jernsæt er noget af det allervigtigste for at kunne spille golf. Vi hjælper og vejleder dig med glæde, både over telefon eller i vores butik, hvis du er i tvivl om, hvilket jernsæt du skal vælge. Jernsæt kan nemlig være meget forskellige, og det er vigtigt, at du finder det helt rette, som passer til din spillestil.

Lazy loading test image

Forskel på jernsæt

Der kan være stor forskel på jernsæt. Jernet er mærket med tal og bogstaver, som indikerer, hvor højt du kan slå med det. I et jernsæt får du en bred vifte af jern, som kan bruges forskellige steder på golfbanen. På den måde har du et jern til alle situationer.

Teknologi i jernsæt

Der er mange forskellige teknologier bag jernsæt, og de forskellige brands kommer hele tiden med nye avancere teknologier for at forbedre slagene. Som tidligere nævnt indikerer tallene på jernene, hvor højt og hvor langt bolden flyver. Har du et jern, som hælder meget, kan du skyde bolden meget højt, men du mister samtidig også fart. Har du derimod et mere lodret jern, vil bolden flyve lavere og længere.

Lazy loading test image

Vores brands

Vi har mange forskellige mærker i jernsæt, og vi opdaterer konstant vores varelager. Dette gør, at du kan finde de nyeste og bedste mærker indenfor golfverden hos os. Og derfor har vi med garanti også et jernsæt, der passer dig. Nogle af de mærker vi fører lige nu er Wilson, Titleist, TaylorMade, Ping og Callaway.

Lazy loading test image

Find det rigtige i vores butik

Det kan være svært at vælge, hvilket et herre jernsæt, der passer til ens golfstil. Derfor kan du ringe eller skrive ind til vores support, hvis der er spørgsmål. Ellers har vi en butik i Vejle, hvor vi har en Trackman, så du kan prøve de forskellige sæt og få hjælp af vores eksperter, så du kan finde det perfekte herre jernsæt til dig.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket