4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Imprægnering

En ting man helt sikkert ikke skal undervurdere er imprægnering. Ved at imprægnere sit tøj mindsker man chancen for at tøjet bliver vådt og snavset. Med andre ord gør det dit tøj mere holdbart i dårligt vejr som regn.

Lazy loading test image

Hvad er imprægnering?

Imprægnering er kort sagt med til at opretholde åndbarheden og den vandafvisende effekt i et stykke tøj. Det kan være alt fra et par bukser, jakker, eller sågar sko. Selve imprægneringen er et beskyttende lag man kommer på tøjgenstanden. Når det så er på, virker imprægneringen efter hensigten. Der findes nogle forskellige imprægneringer alt efter hvad og hvor meget man vil imprægnere.

Sådan bruger du imprægnering

For at imprægnere rigtigt og på den måde forlænge levetiden på tøjet bedst muligt, er det vigtigt at man imprægnere inden brug, men også løbende. Når du så skal imprægnere dit tøj er der nogle step man skal følge, for at gøre det rigtigt. For det første skal man inden imprægnering rengøre tøjet mest muligt. Det gør man for at man kan imprægnere en helt ren overflade med imprægnering. Når man så skal imprægnere, er det vigtigt at man fordele imprægneringen jævnt ud på tøjet. Meget imprægnering til tøj vasker man på, mens de fleste til sko skal sprayes på. Hvis der kommer dråber der løber på tøjet skal man bare tørre det af eller ind til tøjet. Så er tøjet så godt som nyt igen.

Lazy loading test image

Imprægner dit outdoortøj

Det er vigtigt at bruge imprægnering på ens golftøj, hvis man gerne vil have at levetiden på det er langt. Derfor kan du også få en masse lækkert imprægnering i enten wash-in eller spray format, til næsten ingen penge.

Lazy loading test image

NIKWAX

Her hos Funsport.dk, går vi op i at have det bedste af det bedste. Det gælder selvfølgelig også imprægnering, så man kan imprægnere sit tøj bedst muligt. For at være sikker på det, har vi en masse imprægnering fra Nikwax. Nikwax startede i 1977 med at lave imprægnering til sko, og er siden vokset. I dag er Nikwax en af de største og førende producenter af imprægnering i verden.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket