4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Jernsæt til mænd

Mangler du et nyt herre jernsæt, finder du det her. Det er vigtigt at have det jernsæt der passer til ens spillestil. Derfor har vi også et bredt udvalg af jernsæt til mænd.

Lazy loading test image

Forskel på herre jernsæt

Der er stor forskel på jernsæt, og hvilket folk bruger. Skaftet spiller en stor rolle, hvis man har et hårdt slag, skal man ofte have et stivere skaft. Man kan også få forskellige jern alt efter hvor langt man skal slå, her er de lavere tal til at slå langt med, og de højere tal til kortere spil. En stor forskel er også, hvor stort et sweet spot der er og hvor bredt hovedet er. Hvis man har et smalt hoved og mindre hoved, er det ofte til de bedre, hvor begyndere og let øvede har behov for mere tilgivelse på ens jern.

Teknologi i herre jernsæt

Herre jernsæt har en masse forsekllige teknologier, så man kan slå længere og mere præcist. Brandsene kommer hele tiden med ny forbedret teknologi, så jernene udvikler sig. Det vigtige er at vide, hvis du har meget hæld på dit jern, er den beregnet til kortere spil, da du vil få mere luft under bolden og kortere distance. Hvorimod et mere lodret jern, vil ens slag være lavere og længere.

Lazy loading test image

Vores brands

Vi har et bredt udvalg af forskellige jernsæt til mænd. Det har vi så der er noget til forskellige niveauer i golf, så man kan finde det perfekte jernsæt til en. Vi har de nyeste og bedste modeller fra mærker som Wilson, Titleist, TaylorMade, Ping og Callaway

Lazy loading test image

Find det rigtige i vores butik

Det kan være svært at vælge, hvilket et herre jernsæt, der passer til ens golfstil. Derfor kan du ringe eller skrive ind til vores support, hvis der er spørgsmål. Ellers har vi en butik i Vejle, hvor vi har en Trackman, så du kan prøve de forskellige sæt og få hjælp af vores eksperter, så du kan finde det perfekte herre jernsæt til dig.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket