4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Hybridjern til mænd

Herre hybridkøller er en blanding mellem det klassike jern og en fairwaykølle. Den vil hjælpe med at få mere luft under ens lange slag.

Lazy loading test image

Definitionen af en hybridkølle

Hybridkøllen er lavet til at give mere højde på ens længere slag. Den er også utrolig effektiv, når man skal ramme bolden svære steder som i roughen og fairway bunkers. Den er lavet, som en blanding mellem en fairwaykølle og et jern, der giver en mere tilgivende kølle. Den bruges ofte i stedet for en 3- eller 4-jern.

Fordelen ved en hybridkølle

Fordelen ved en hybridkølle til mænd er at den er en af de mest alsidige køller man kan få. Da den som sagt er en krydsning mellem jernet og fairwaykøllen, derfor kan man bruge den i flere situatuioner. Herre hybridkøller giver mere højde i ens slag, så du kan få mere spin i dine slag. Det gør at den kan bruges til længere indspil ind på greenen, uden den triller alt for langt efterfølgende.

Lazy loading test image

Hybridkøllens opbygning

Idden bag hybridkøller til mænd ligger i opbygningen af den. Der er flere ting der er anderledes end ved et golfjern eller fairwaykølle, så man kan få det ønskede resultat. Størrelsen på hovedet er en væsentligt del, da man ofte har problemer med at få højde på ens jern. Derfor har man lavet hovedet lidt større og lagt vægten længere tilbage på en herre hybridkølle. Det gør at du kan få mere højde på dine slag med en hybridkølle til mænd. Skaftet er en anden ting, den er kortere, så man nemmere kan kontrollere ens slag. Det gør netop herre hybridkølle meget alsidig på en golfbane

Lazy loading test image

Hjælp til at vælge den rigtige hybridkølle

Det er faktisk overraskende nemt at finde en hybridkølle. De erstatter for det meste et 3-, 4- eller 5-jern, det står på sålen af køllehovedet, hvilken den er lavet til at erstatte. Det er også muligt at læse om de forskellige på produktsiden. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe/skrive til support ellers har vi en fysisk butik i Vejle. Her har vi også en trackman til råddighed, så du kan prøve de forskellige.

vores mærker

For at kunne tilbyde det bedste af det bedste til alle slags niveauer og i alle prisklasser. Sørger vi altid for at det vi har på lager er noget vi kan stå 100% inde for selv. Derfor har nøje udvalgt alle vores produkter selv, så vi ved vi har det du står og mangler. Vi har blandt andet herre hybridkøller fra mærkerne Taylormade, Wilson, og Ping.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket