4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Herre Twintip ski

Med et par herre twintip ski er det næsten kun fantasien der sætter grænser. Twintipski er designet til at tage de store hop og rails. Vi har hos Funsport en masse forskellige herre twintipski, så der er noget til enhver smag.

Lazy loading test image

Hvad er en herre twintip ski?

En herre twintipski er lavet til dig, der gerne vil udforske parken og lave tricks. Det er muligt da en herre twintipski, er nogenlunde ens på for og bagski. Grunden er simpel, ofte lander man baglæns efter et trick også kaldet switch. Det skal derfor være muligt at køre baglæns uden at kanten fanger som en normal ski vil gøre.

Hvor bruges herre twintip ski?

En herre twintipski har hjemmebane i parken. Med sin identiske for- og bagski, er det muligt at lande switch, hvilket ofte er brugbart, hvis man lander switch efter sit trick. Twintipski til mænd er bygget til at shredde hele dagen i parken, den er meget robust så den kan tage nogle slag i parken.

Lazy loading test image

Er der forskel på herre twintip ski?

For og bagski ideen er identisk på alle herre twintipski, dog er der nogle som ikke er 100% ens i begge ender. Der er også forskellig flex på twintips, det vil sige at nogle er til mere øvede end andre. Herre twintipski har også forskellige formål, nogle er kun til park, hvor andre kan bruges på pisten eller i offpisten. Så der en del forskel på herre twintips ski, hvis du er i tvivl, hvilken der passer til dig kan du læse mere specifikt om de forskellige ski på deres produktside.

Lazy loading test image

Hvilken herre twintip ski skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge, hvilken en herre twintipski man skal købe. Det vigtige er man gerne vil lege i parken og bruge en del tid der, da den er designet til at bruges der. Det næste er om man kun kører park, eller man skal have mulighed for at kunne køre pist og offpist med den. Hvis du er i tvivl, kan man læse om de forskellige herre twintip ski. Ellers er du velkommen til at ringe til os eller besøge vores fysiske butik i Vejle, hvor vores eksperter er klar til at hjælpe.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket