4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Herre skistrømper

Det er vigtigt på skifere, at have et par herre skistrømper der kan holdes ens tæer varme, samtidig med de ikke irritere i støvlerne. Vi har derfor et bredt udvalg af forskellige skistrømper til mænd, så du kan finde den perfekte til dig.

Lazy loading test image

Størrelse og pasform i herre skistrømper

Det vigtigste når man køber herre skistrømper er at de sidder rigtigt på ens fod. Hvis de ikke sidder optimalt, kan det gøre ondt i foden efter et par timer i en skistøvle. Det gælder derfor at købe nogle herre skistrømper der er faconsyet. De sidder ofte mere tilpas på ens fod og ikke irritere i støvlen. En anden ting er at vælge den rigtige størrelse, og ikke tage en størrelse for stor eller lille, da det kan komme til at irritere i støvlen.

Herre skistrømper i uld

Herre skistrømper med uld er en god løsning, hvis man har tendens til at fryse sine tæer. Uld er varmeregulerende så de tilpasser sig temperaturen alt efter om man fryser eller sveder. Hvis man skal have et par herre skistrømper med uld, så køb merino uld, de er selvrensende så ens strømper ikke kommer til at lugte så meget. Merino uld er også et lækre materiale at have på foden, merino uld er derfor det mest optimale skistømpe til mænd.

Lazy loading test image

Tykke eller tynde skistrømper til mænd

Ofte har man det forestilling at tykke stømper er varmest, men det er ikke helt rigtigt. De tynde er ofte ligeså varme og sidder bedre på foden, så den sidder bedre i skistøvlen. Du får også bedre luftcikulation, så du ikke føler dig så indelukket. De tynde er dyrer, men tit bedre så det kan betale sig at købe dem. Dog er de tykke skistømper til mænd også rigtig gode og kan nemt gå an.

Lazy loading test image

Herre skistrømper med varme

Hvis man har store problemer med at fryse sine tæer, kan man få skistømper til mænd med varme i. De kan alle indstilles i forskellige styrker af varme, nogle modeller kan styres fra ens telefon via bluetooth. Der sidder små genopladelige batterier på siden af strømpen, som giver varmen til foden.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket