4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Herre Regntøj

Skal du ud og vandre i for- og efteråret og vintermånederne, kan det være vigtigt med noget tøj der kan holde dig tør, hvis det begynder at regne. Regntøj er både praktisk da det holder en tør, men samtidig med god bevægelighed, hvis man vandre. Derfor har vi et bredt udvalg af regntøj til mænd her på siden.

Lazy loading test image

Hvilket herre regntøj skal man vælge?

Skal du ud og have nyt regnsæt, så er det vigtigt at vide hvad du skal bruge det til. Her snakker vi, hvor aktiv du skal være og om det regner meget eller det er mindre byer, hvor regntøjet bare skal beskytte så du ikke bliver våd. Det kan også være forskellige detaljer, der er afgørende for hvilken et regnsæt du skal have. Her kan det være antallet af lommer, med eller uden hætte, ventilation eller justerbar hætte. Du skal også tage stilling til om du har behov for et helt sæt eller det kun er jakke eller bukser.

Vedligeholdelse af regntøj til mænd

Det er vigtigt at vedligholde sin regnjakke, så den holder en tør. Derfor skal man imprægnere sit regntøj engang i mellem, det gør dit regntøj mere åndbart, vindtæt og vandtæt. Det er vigtigt at rengøre sit regntøj inden man imprægnere det, ellers vil det ikke have den rette effekt. Vedligeholdelse gør også at ens regntøj holder længere tid.

Lazy loading test image

Kig efter vandsøjletrykket

Vandsøjletrykket er det man kigger efter, når man skal se vandtætheden på ens regntøj. Der er mange forskellige membraner med forskelligt vandsøjletryk. Ofte når man kigger efter regntøj ligger det på 10000 til 20000, hvilket gør det muligt at gå rundt i vådt vejr i længere tid af gangen, uden at blive våd. Gore-Tex er en kendt membran, som har et vandsøjletryk på 28000, så du med sikkerhed holder dig tør hele dagen. Det gode er at en Gore-Tex membran også er utrolig åndbar, så man kan være aktiv og kan nemt komme af med sved. Skal dit regnsæt holde dig tør til korte cykelture eller frem og tilbage fra bilen, er det ikke nødvendigt at have så højt vandsøjletryk. Der vil en jakke med vandsøjletryk på 5000-8000 være nok til at holde en tør. Til længere gåture, i regnvejr er et regnsæt til mænd, med et vandsøjletryk på 10000 eller over ideelt.

Lazy loading test image

Få vejledning til hvilket herre regntøj du skal vælge

Vi har en masse forskellige mærker og modeller, fra bl.a Patagonia, Fjällräven og Haglöfs. Vi går efter at have et bredt udvalg, så du kan finde noget til din smag.Det kan være svært at finde det rigtige herre regnsæt, derfor er vi også klar til at hjælpe dig. Du kan ringe eller skrive til vores support, som vil hjælpe med at guide dig til, hvilket et herre regntøj du har behov for. Vi har også en butik i Vejle, hvor vores eksperter kan hjælpe med at finde et sæt og forklare om de forskellige egenskaber sættet har.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket