4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Brugte herreski

De ski du finder på denne side brugte herreski. Det vil sige at de er blevet brugt før, men stadig ikke er gået i stykker. Derfor virker de præcis som de skal bare med lidt skræmmer.

Lazy loading test image

Hvorfor købe brugte herreski?

Det kan godt være svært at vælge om man skal købe helt nye herreski eller brugte herreski. Der er flere faktorer der spiller ind for at tage sådan et valg. For det første skal man gøre op med sig selv hvor god man er til at stå på ski. Hvis man ikke har været afsted før kan en brugt herreski være rigtig god at starte ud på da det er en billigere ski. Brugte herreski er nemlig billigere end helt nye herreski. Det kan dog være at de ikke holde lige så lang tid og det er samtidig ikke de nyeste modeller med det nyeste udstyr. Men hvis man ikke går så meget op i det er brugte herreski en super mulighed.

Kvaliteten på brugte herreski

Det er klart at brugte herreski ikke står som helt nye. Det er også forskelligt fra ski til ski hvor meget de har været brugt før. Nogle af de brugte herreski har kun været brugt 1 uge, mens nogle andre har været brugt mere. Dog sælger vi kun brugte herreski der er gode og klar til at blive stået på. Der kan godt være nogle overflade skrammer i skien, men bunden er ny slebet og vokset, så de er som nye.

Lazy loading test image

Er det gode brugte herreski?

Du kan nemt finde topklasse brugte herreski hos os. Dog skal man være opmærksom på at der kan være synlige skrammer og nedsat levetid på dem. Det skal også nævnes at det ikke er de nyeste modeller, så det måske ikke altid er de hotteste herreski. Men som sagt kan du nemt finde rigtig gode brugte herreski.

Lazy loading test image

Hvad kan jeg for eksempel få?

Det er meget forskelligt hvilke slags brugte herreski vi har på lager. Det kommer meget an på hvilke vi får ind af døren og så videre. Der er dog en god chance for at du kan finde flere slags brugte herreski. Det kan være ski som piste ski, offpiste ski, eller allmountain ski. Det er forskelligt hvilke mærker vi har af brugte herreski.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket