4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Håndklæder

Håndklæder til golf er en vigtig del af din bag. Håndklæder til golf kan faktisk gøre dine slag meget bedre. Derfor tilbyder vi selvfølgelig forskellige slags håndklæder, så du kan have et håndklæde til golf fra dit yndlings golfmærke.

Lazy loading test image

Hvorfor have et håndklæde til golf?

Det kan måske godt virke lidt dumt at der findes håndklæder til golf, men det giver faktisk meget god mening. Mange mennesker kan måske godt tænke at et håndklæde til golf skal bruges til at gøre sig selv ren med hvis man er blevet beskidt. Man kan også godt tørre sine hænder i det, men det er faktisk ikke det hovedideen er med det. Et håndklæde til golf er lavet til at gøre ens jern og køller rene. Jern og køller kan nemlig hurtigt blive beskidte hvis det er meget vådt. Med et håndklæde til golf gør man dem rene, så de skinner igen.

Er der forskel på håndklæder til golf?

Der kan godt være forskel på de forskellige håndklæder til golf vi har ved Funsport. Det er dog ikke som sådan kvaliteten der er forskellig. På det punkt er de meget ens. Det er mere udseendet på de forskellige håndklæder til golf. De har ikke alle samme størrelse eller samme form. Nogle er kvadratiske, mens andre er aflange. Det er heller ikke det samme design der er på håndklæderne til golf. Det er forskelligt afhængig af hvilket mærke håndklædet kommer fra.

Lazy loading test image

Hvor kan jeg opbevare mit håndklæde til golf?

Når man er ude og spille golf og det er tid til at rengøre ens jern eller kølle, skal man gerne hurtigt kunne komme til sit håndklæde. Det tager lang tid at rengøre et jern hvis man først skal finde håndklædet til golf i et rum på baggen. Derfor er det muligt med håndklæder til golf at sætte dem fast uden på baggen. Det gør at håndklædet til golf altid kan kommes nemt til.

Lazy loading test image

Håndklæder kan gøre en forskel

Man kan nemt komme til at tro at det er spild af tid at rengøre sine jern og køller med et håndklæde til golf. Det er dog ikke helt rigtigt. Det kan faktisk gøre en kæmpe forskel på sit golfspil. For det første ser det meget bedre ud at have rent værktøj i sin bag. Det udstråler også at du har styr på det du laver. For det andet bliver dit golfspil bedre af at have rene jern og køller hele tiden. Hvis der er for meget snavs, ja faktisk bare lidt, kan effekten på dine jern og køller være nedsat. Et rent jern og kølle gør at du meget nemmere kan spinne golfbolden. Det gør altså din spinrate og dermed slag meget bedre.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket