4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Tilbehør til golfsko

Det er vigtigt at pleje og vedligeholde sine golfsko, for at de har en længere levetid. Derfor kan du også her på siden finde en masse lækkert tilbehør til golfsko.

Lazy loading test image

Spikes til golfsko

Der findes forskellige såler til golfsko. Nogle er med hybrid sål som minder om normale sko, men der findes også golfsko med spikes. Spikes er små “plastik pigge/knopper,” som sidder på sålen. De gør at man står bedre fast og har mere følelse med jorden. Det specielle ved spike er dog at de bliver slidt ned når man bruger dem. Det gør at de er optimale altid. Det heldige er at man kan købe spikes separat og sætte nye på. De spikes vi sælger her på siden passer til næsten alle vores golfsko.

Hvordan plejer og vedligeholder man golfsko?

Der er mange måder at pleje og vedligeholde sine golfsko på. Det er vigtigt at man plejer og vedligeholder sine golfsko hvis man gerne vil have at levetiden på sine golfsko er længere. Vi har en masse produkter du kan bruge til at pleje og vedligeholde golfsko med. Vi har for eksempel sprays, som kan gøre dine golfsko mere vandafvisende og holdbare over for hårdt vejr. Der findes også lædercreme der gør at dine golfsko er mere holdbare og kan modstå mere pres. Det er også bare generelt vigtigt at holde sine golfsko rene, så de altid er klar til en tur på golfbane. Til det kan du også finde børster til at holde dem rene.

Lazy loading test image

Snørebånd til golfsko

Hvis du har haft dine golfsko i meget lang tid er der flere ting der kan være slidt ned. En af de ting der ofte bliver slidt ned først er snørebånd. Det gode ved dette er at man nemt kan købe nye snørebånd til sine golfsko. Vores snørebånd passer til alle sko er meget holdbare. De er perfekte hvis dine snørebånd er helt ødelagte, men dine golfsko stadig har en sæson eller to i sig.

Lazy loading test image

Mærker i vores butik

Vi gør meget op i at have det bedste af det bedste i vores butik. Ikke kun i vores fysiske butik, men også på vores hjemmeside. Du kan altid komme ned i vores butik og høre mere om hvad du skal gøre for at pleje og vedligeholde dine sko bedst muligt med tilbehør til golfsko. Du kan også ringe til os og høre mere fra vores eksperter. Vi har blandt andet tilbehør til golfsko fra mærker som, Ecco, Sidas, ig Champ.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket