4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Frysetørret mad

Skal du på vandretur og skal overnatte, er det vigtigt at have noget mad med. Her er frysetørret mad en nem og simpel løsning da det er klargjort og der bare skal tilsættes vand, også er aftensmaden serveret.

Lazy loading test image

Hvordan får man mad på outdoor ture

Der er flere forskellige muligheder, man kan selv finde sin mad og spise det, det kræver dog ofte mere forberedelse og viden om hvilke planter og andet man kan spise. Derfor er den nemme løsning at have frysetørret mad med. Frysetørret mad er en populær og praktisk løsning til vandreture, da det er letvægtigt, langtidsholdbart og kræver minimal tilberedning.

Frysetørret mad hurtigt at tilberede

Følg instruktionerne på pakken for at tilberede frysetørret mad korrekt. Det indebærer normalt at tilføje varmt vand til måltidet og lade det trække i et par minutter, indtil det er genhydreret og klar til at spise. Medbring en kogekande eller en varmebestandig beholder til at opvarme vand under vandreturen. Et Trangia sæt, kan være smart at have med, hvor der er gasbrænder og gryde til at opvarme vand, så kan du hurtigt og nemt lave din mad.

Lazy loading test image

Måltider

Frysetørret mad findes i forskellige måltidstyper som morgenmad, frokost, middag og snacks. Du kan finde alt fra frysetørret havregrød og müsli til pasta, risretter, supper, gryderetter og endda desserter. Vælg måltidstyper, der passer til dine præferencer og ernæringsmæssige behov. Det er vigtigt at vælge mad, der er energirigt, så du kan holde til at vandre uden at blive træt.

Lazy loading test image

Nøje udvalgte produkter

Vores produkter er udvalgt, ud fra smag, energiindholdet og at det er nemt at pakke. Det skal helst ikke fylde for meget i ens taske, hvis man skal have mad til flere dage, derfor har vi valgt nogle pakker som er nemme at pakke ned og ikke vejer meget. Vi har også valgt forskellige retter, så der er mad til en hver smag.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket