4,9 Trustpilot
Gratis ombytning

Fiskestænger

Mange golfspillere har problemer med, at de slår bolden lidt for tit i vandet. Her kan en fiskestang til golf blive din nye bedste ven. Med en golf fiskestang kan du hurtigt spare mange penge i længden på golfbolde. Med en golf fiskestang kan du samle bolden op fra vandet, hvis du kan nå den.

Lazy loading test image

Hvad er en golf fiskestang?

Selvom golf fiskestænger og normale fiskestænger deler navn, er det to meget forskellige ting. Det er heller ikke fisk, man fanger med en golf fiskestang men derimod golfbolde. I stedet for hjul og krog, som en normal fiskestang har, er golf fiskestangen en teleskopstang med en opsamler for enden til at samle golfbolde op.

Hvilke tidspunkter er en golf fiskestang ideel at have?

Golf fiskestænger kan meget nemt og hurtigt blive din nye bedste ven, når du har været så uheldig at slå din bold i vand, i noget sumpet, eller ind i noget krat. Her er en golf fiskestang nemlig helt ideel, da du med fiskestangen kan fiske bolden fri, uden selv at skulle kravle ned i vandet eller ind i krattet. Golf fiskestangen kan også være meget til gavn, hvis du bare vil slippe for at bukke sig ned efter golfboldene. Alt efter hvor du skal fiske din golfbold op fra, er der forskellige fiskestænger, der er gode til forskellige formål. Fiskestænger til golf kommer i forskellige modeller, kvaliteter og længder. De findes i længder fra 2 til 5 meter.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Længder af fiskestænger

Selvom de forskellige golf fiskestænger ikke er så store kan de faktisk nemt være ret lange. Det er nemlig en teleskopstang de er lavet med, så man kan lave golf fiskestangen meget lang. Dog findes der stadig forskellige længder af golf fiskestænger. Du kan blandt andet finde golf fiskestænger med en længde på 2 meter, men også helt op til 5 meter.

KONTAKT OS

Sjællandsgade 10A, 7100 Vejle
Telefon: 75722877
Supporten er åben 10.00 - 17.30.00

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket